USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на проспекті Відродження може з’явитися новий сквер

24 Вересня 2019 22:53
Аби захистити від забудови «зелену зону», що знаходиться на проспекті Відродження неподалік від Луцького навчально-методичного центру профспілок, луцькі депутати вирішили віддати територію під опіку КП «Парки та сквери міста Луцька» та надати їй статусу скверу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Так, розглянувши заяву комунального підприємства «Парки та сквери Луцька» про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на проспекті Відродження для влаштування та обслуговування скверу орієнтовною площею 0,77 гектарів, луцькі обранці громади вирішили підтримати відповідний проєкт рішення і рекомендувати його до розгляду під час пленарного засідання чергової 62-ї сесії міської ради.

«Комунальне підприємство «Парки і сквери міста Луцька» подало на розгляд земельної комісії свою пропозицію щодо надання «зеленій зоні» статусу скверу. Окрім цього вони виявили бажання його обслуговувати. Тож, потрібно дати дозвіл на виготовлення проєктної технічної документації щодо встановлення меж ділянки безпосередньо задля передачі території паркам і скверам.

Зелена зона – це актуальне для нашого міста питання, тому важливо, щоб на цьому місці жодного будівництва не відбувалося. Потрібно берегти та дбати про «зелені легені» Луцька, адже це - здоров’я наших дітей та внуків. Чим більше парків та скверів буде на території обласного центру, тим більше наше місто буде екологічним та європейським», - прокоментував рішення депутатів голова профільної комісії Олександр Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 25 Вересня 2019 12:23
А від кого ж депутати захищають цю "зелену зону"?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus