USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на проспекті Відродження планують звести багатоповерхівку

25 Травня 2022 12:27
Депутати Луцької міської ради погодили зміну цільового призначення земельної ділянки на проспекті Відродження. На ділянці, якою володіє приватне підприємство, буде нове житлове будівництво.

Під час 32-ї сесії Луцької міської ради депутати ухвалили проект рішення про про зміну цільового призначення земельної ділянки на проспекті Відродження, 32-а.

Йдеться про земельну ділянку площею 0,8694 га з кадастровим номером 0710100000:34:034:0047. Спершу вона призначалась «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі», однак цільове призначення змінили. Тепер її зможуть використати «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».

Згадана ділянка перебуває у власності ПП «Відродження Інвест».

Згідно з даними сервісу Youcontrol, бенефіціарами підприємства є Голіков Сергій Іванович та Голікова Лілія Сергіївна. Сергій Голіков, до слова, також є власником таких компаній як «Яровиця Буд» та ЖК «Яровиця».
Нагадаємо, 30 січня 2019 року депутати погодили проект детального плану території в межах вулиць Загородньої, Писаревського та проспекту Відродження у Луцьку. Тоді повідомлялося, що від компанії «Відродження інвест» надійшов лист, у якому йдеться про те, що 5% від загальної кількості житла, що планують побудувати на цій ділянці у житловому комплексі на проспекті Відродження, 32а, інвестують місту. Йшлося про будівництво житлового комплексу заввишки 9-10 поверхів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ігор Показати IP 25 Травня 2022 12:49
І такий великий мікрорайон залишиться без автомобільної стоянки((((( Двори вже забиті авто(((
Клава Показати IP 25 Травня 2022 15:18
на тій ділянці покійний Ігор Сидор мав звести ТРК, документи на неї вціліли в "Мерседесі" під час резонансного ДТП біля Дачного, пізніше мати покійного продала ділянку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus