USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на Провідну неділю закриють міські цвинтарі

22 Квітня 2020 16:39
У Луцьку на Провідну неділю будуть закриті міські цвинтарі. Такі заходи будуть прийняті у зв’язку із постановою заступника Міністра охорони здоров’я, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

Про це сьогодні, під час чергового засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки, повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад, йдеться на сайті міськради.

Територія кладовищ буде закритою протягом суботи-неділі, аби не допустити порушення правил карантину та скупчення вірян під час Проводів.

Окрім того, члени комісії ознайомились із епідеміологічною ситуацією в Луцьку на 22 квітня. Повідомляється, що протягом останньої доби у Волинській області було зафіксовано 176 випадків захворювання на COVID-19. Також, продовжується перевірка та обстеження контактних осіб.

Протягом доби сімейними лікарями було зареєстровано 209 випадків захворювання на ГРВІ та грип: 128 — у дітей, 81 — у дорослих; виявлено 1 випадок захворювання пневмонією.

Як повідомлялося раніше, поминальні дні на Волині можуть перенести на післякарантинний період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 22 Квітня 2020 19:29
Закривати потрoбно з завтрашнього дня. Масово iдуть в четвер, пятницю....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus