USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на Рівненській спіймали водія Audi під кайфом: його оштрафували та відібрали права

8 Жовтня 2023 14:45
Рік не зможе сісти за кермо водій, якого спіймали у Луцьку на Рівненській в стані наркотичного сп’яніння. Також чоловік змушений буде заплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Відповідну постанову ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Правопорушення трапилося 10 вересня близько 21:30. Водія Сергія Б., який керував Audi A6, зупинили на вулиці Рівненській, 73. У нього були звужені зіниці, які не реагували на світло, а також сповільнені хода та мова. Від проходження огляду в медичному закладі, щоб встановити стан наркотичного сп'яніння, водій відмовився.

Читати ще: Попався на блокпості: у Луцьку любителя їзди без прав та під наркотиками оштрафували на 34 тисяч

Своїми діями Сергій Б. вчинив адміністративне правопорушення передбачене ч.1 ст. 130 КУпАП. До суду правопорушник не прибув.

На думку представників Феміди, докази підтверджували вину водія, тож його оштрафували на 17 тисяч та на рік позбавили права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus