USD 40.40 40.80
  • USD 40.40 40.80
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.18 10.35

У Луцьку на Соборності під час комендантської години спіймали п’яного водія

2 Вересня 2023 22:18
В обласному центрі Волині судили водія легковика, який їздив п’яним по місту під час комендантської години. Тепер чоловік рік не зможе сідати за кермо.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

У матеріалах справи вказано, що правопорушення трапилося 7 липня після опівночі на проспекті Соборності, 42. Олександр К. керував Volkswagen Jetta, будучи п’яним, що й підтвердив результат драгера – 2,26 проміле.

Керманич до суду вирішив не з’являтися, але це не допомогло йому уникнути відповідальності – докази підтвердили його вину.

Читати ще: На Волині п’яний водій, якого зупинили у комендантську годину без прав, хотів відкупитися за тисячу

Суд визнав Олександра К. винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 ч.1 КУпАП, позбавивши його на рік водійського посвідчення та оштрафувавши на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus