USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на Тещиному Язику не розминулись дві автівки

15 Жовтня 2015 16:39
ДТП за участю двох авто трапилась сьогодні, 15 жовтня, на на проїзді Тещин Язик (спуску з проспекту Волі до Господарського суду Волинської області).

Так, дорожньо-транспортний інцидент трапився близько 11:30.

Зі слів очевидців аварії, водій автівки марки Renailt не захотів пропустити білий Citroen, однак офіційну версію автопригоди у прес-службі ДАІ поки що не прокоментували.

У результаті зіткнення, обидва автомобілі отримали механічні ушкодження. За станом на 12 годину працівників правоохоронних органів на місці ДТП не було. Ймовірно, водії транспортних засобів намагалися улагодити конфлікт самостійно.

Офіційний коментар від служби ДАІ Інформаційне агентство Волинські Новини оприлюднить згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
543 Показати IP 16 Жовтня 2015 07:20
Як надоїли ті ізвозчікі , вперті барани які і правил не знають і лізуть
Лучанин до 543 Показати IP 16 Жовтня 2015 11:40
Які правила?.. Вчора йду і дивлюся картину: мужик переходить дорогу в недозволеному місці. Іномарка зупиняється і пропускає його (декілька раз махнув рукою). Ну ніби ввічливий і що, скажете ви. А от далі стоїть зупинка і на ній тролейбус, який рушає з неї. Так от той на іномарці жме на газ, виїзжає на зустрічну щоб обігнати тролейбус і підрізає. Де логіка? Допоміг порушнику ПДр і сам з форсом порушив. Клас! Зараз, між іншим, самий зелений колір світлофора - це червоний!
Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2015 09:47
А на останньому фото номер забули замалювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus