USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на вулиці Рівненській – ДТП. Є постраждалі

20 Березня 2016 13:27
У Луцьку на вулиці Рівненській трапилася ДТП за участю двох транспортних засобів. Внаслідок зіткнення один із водіїв потрапив до лікарні.

Дорожньо-транспортний інцидент відбувся близько 12:00. Як прокоментували ситуацію у патрульній поліції міста Луцька, водій автомобіля Chevrolet Aveo допустив зіткнення з Ford Sierra.

Згідно із попередньою версією правоохоронців, аварія трапилась через те, що водій Chevrolet, їдучи з вулиці Теремнівської, ймовірно, не пропустив Ford. У результаті, через отримані внаслідок інциденту травми, керуючого першим транспортним засобом госпіталізували. Водій Ford отримав травму лобової частини голови, утім, від госпіталізації відмовився.

До слова, згідно із оперативною інформацією, у автомобілі Ford Sierra перебувала дитина віком близько 10 років, яка, на щастя, серйозних травм не зазнала.

За станом на 13:15 на місці події продовжують працювати працівники поліції.

Фото – із власої сторінки у соцмережах голови ГО «Автомайдан Волині» Сергія Похи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
До хабарників селфі Показати IP 20 Березня 2016 13:45
щодня ДТП, а в поліції тільки селфі, де робота ?
Джон з Василькова до До хабарників селфі Показати IP 20 Березня 2016 15:26
Не поліція винна, що кожен день ДТП. Не вмієш їздити - не сідай за кермо.
Ніколь до До хабарників селфі Показати IP 20 Березня 2016 21:26
Згідна на всі 100%. Іздять ужас, патрульна поліція тільки їздить,і навіть не намагається провести відпрацювання з метою виявити пяних водіїв,а точніше підняти свій з*д і померзнути на перехрестях, щоб водії знали, що їх можуть зупинити в будь-який момент. Сужу по собі з моменту створення патрульної поліції мене ще ніразу не зупинили. Короче шановні патрулі беріться за роботу,а то скоро і вас про атестують,і будете горобцям дулі крутити і селфі робити на згадку))))
кіт до Ніколь Показати IP 21 Березня 2016 09:59
а мене і старі ДАІ не зупиняли, просто не порушуйте!!!
Іван Показати IP 20 Березня 2016 15:06
Ну чому ???? Он на Цамунськом пості ще шукають нових господарів для щеняток-дворняжок. Чим не робота поліції.
Деніс Показати IP 20 Березня 2016 15:24
Яка там в них робота,як платять так і роблять)походу платять за одне селфі)))
Марк Показати IP 20 Березня 2016 19:44
Були гаїшніки,то було в рази менше аварій, Поліція нічого не змінила:паркувалися на знаках і паркуються,їздили пёяними і далі їздять,брали хабарі і зараз беруть
валік до Марк Показати IP 21 Березня 2016 09:14
такі як ти муд№ки давали на лапу і дтп ставало не дтп, ага?
!!! Показати IP 20 Березня 2016 20:26
Проїжала повз ДТП, і справді куди люди спішать. Рішив"проскочу" і не встиг. А через чиюсь необережність страждають інші
! до !!! Показати IP 20 Березня 2016 21:38
Той ,що вирішив "проскочу" і спричинив ДТП чомусь за версією поліції невинний ! Сподіваюсь свідки дадуть правдиві покази. А водій форда і справжній винуватець аварії навіть не вважав за потрібне запитати про стан здоров"я потерпілої, звісно його більше цікавить ,як "парєшать " на свою користь.
віка до ! Показати IP 21 Березня 2016 14:30
Чому думаєте, що водій форда вирішив "проскочу" і є винним, можливо це пані із шевроле дуже відома у Луцьку! Чому ж тоді вона так швидко втекла з місця аварії і ніхто з поліціянтів не поїхав з нею? Ось саме вона намагається повашому "порєшать". А те, що водій форда кудись спішив я сумніваюсь, тому що у нього в машині сиділа 10 річна дитина!
Омар Хаям до ! Показати IP 21 Березня 2016 19:14
Водій шевроле був у нетверезому стані,він повинен був пропустити форд але цього не сталось.І чому ж це *добросовісний* водій шевроле навіть не поцікавився здоровям дитини яка в цей момент перебувала в автомобілі????А чому це водій форда повинен був цікавитись здоровям в винуватця ДТП якщо ця людина ледве не скалічила здоровя людей які в цей момент перебували у транспортному засобі?????
! до Омар Хаям Показати IP 23 Березня 2016 14:35
Може тому, що водія шевроле бригада швидкої допомоги доправила в стаціонар і людина була в стані, коли фізично не може цікавитись станом інших ?( а водій форда не був госпіталізований ,тобто стан його був значно кращим).Чому поліціянти не поїхали за постраждалою---так це питання не до постраждалої ,а до них. А звідки інформація ,що водій у нетверезому стані? Ви учасник битви екстрасенсів чи працівник лабораторіі, де визначався вміст алкоголю? Якщо ні перше ,ні друге то не пиши дурниць і поміняй псевдонім не паплюж ім"я мудрого Омара
Лучанка Показати IP 20 Березня 2016 23:56
Кожен вечір йду додому через перехід напроти Цуму і неодноразово бачу,як на червоне світло ганяють безшабашники і ніхто їх не бачить.Постояли би,хоч день доблісні поліцейські,думаю,не один був би оштрафований.І це тільки в центрі міста,не говорячи про околиці.
Пішохід до Лучанка Показати IP 22 Березня 2016 00:56
Світлофор навпроти цуму працює не одночасно. Не потрібно летіти і переходити на жовте світло. Для пішоходів є світлофлр для пішоходів, от на нього дивіться, і переходьте на зелене!!! А от біля там-таму це інша справа.
Вік Показати IP 21 Березня 2016 12:05
Має бути культура водіння, а наявність чи відсутність поліції не впливає на мудаків, щодо цуму то можна камери поставити і толку буде більше, з камерою не парішаєте. Сам водій і теж не зупиняють, але це від того що не порушують, а не від того,що поліцяянти не стоять на кожному стовбі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus