USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на зупинці лежав чоловік «під наркотиками»

9 Листопада 2017 15:22
Поліцейські виявили невідомого чоловіка, який лежав на зупинці громадського транспорту на вулиці Рівненській 9 листопада близько 13 години.

Патрульні підійшли з метою надати йому необхідну допомогу, однак він її не потребував, інформують у патрульній поліції Луцька.

Натомість, при огляді інспектори помітили в його шкарпетках підозрілі згортки та вирішили, що там можуть міститись наркотичні речовини.

Коли на місце прибула слідчо-оперативна група, то поліцейські встановили, що в згортках справді була речовина рослинного походження, схожа на наркотичну, тож її вилучили, а 45-річного лучанина доставили до відділку поліції для проведення подальших слідчих дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Glover Показати IP 9 Листопада 2017 15:50
Вже і шкарпетки поліція... винюхує щось! ))
Дмитро Показати IP 9 Листопада 2017 16:42
Те що поліція ловить наркоманів і п'яних водіїв це звичайно дуже круто, і цю роботу теж потрібно виконувати, але коли вже буде новина накшталт "Поліція (муніципальна) затримала чотирьох валютчиків", чи щось типу того. Бо читати новини як ловлять стару бабусю яка торгує яблуками на Львівській, чи зловили неадекватного наркомана нецікаво.
Закон до Дмитро Показати IP 9 Листопада 2017 17:11
"Муніципальна" поліція не має права нікого затримувати. Для цього вона повинна викликати "справжню" поліцію. Муніципали можуть тільки сказати ню-ню-ню і погрозити пальчиком, так само як і Ви, все інше відступ від існуючого законодавства України. З іншої сторони, ніхто не буде ловити того в кого кормиться.
Андрій Показати IP 9 Листопада 2017 17:58
Ну якщо він не потребував допомоги, то навіщо було його обшукувати? хто може доказати, що це не сама поліція підсунула йому ті наркотики?
Еее Показати IP 11 Листопада 2017 09:37
А чому не написали "особливо тяжкі наркотик" ? Ця петрушка в папері на наркотики схожа?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus