USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку нагородили матерів-героїнь

28 Лютого 2017 08:51
Чотири лучанки отримали звання матері-героїні. Цю відзнаку присвоїли жінкам, які виховують по 5-7 дітей.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 28 лютого.

Зокрема, згідно з указом президента від 8 грудня 2016 року, почесне звання «Мати-героїня» присвоєно Світлані Апанасенко (5 дітей), Аллі Бандурі (5 дітей), Світлані Власюк (7 дітей) Наталії Громик (7 дітей).

Довідково:

«Мати-героїня» — жінка, яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у вихованні дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Цинік Показати IP 28 Лютого 2017 10:41
Мені не жаль матерів героїнь. Більше 5 дітей не можна народити випадково. Знали на що йшли.
Людина Показати IP 28 Лютого 2017 12:44
Нещасний, пожалій себе, звідки тобі знати що таке велика сім`я. В мене семеро дітей і сім онуків, і я не знаю більшого щастя ніж зустрітися всім разом за великим столом великою родиною. Щоб це оцінити, його треба мати
Цинічка до Людина Показати IP 28 Лютого 2017 20:32
Я знаю, що таке велика сім*я. Я - з сім*ї віруючих. В мене шестеро братів і чотири сестри. Моя мати в 40 років виглядає як бабця. Вона згорблена і сива. З віруючих пішла. Не хочу собі такої долі. Плодитися і світу не бачити за каструлями і памперсами. Щиро дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus