USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку «накрили» 5 гральних закладів

30 Квітня 2014 15:17
Більше 70-ти ігрових апаратів, 15 одиниць комп’ютерної техніки, картки-ключі для включення вказаних апаратів та готівку вилучили у місцях азартних ігор у Луцьку. Тепер зловмисникам, які організували незаконний бізнес, загрожує штраф від 170 до 680 тисяч гривень.

Так, у Луцьку протягом тижня виявили п’ять фактів зайняття гральним бізнесом. У закладах були встановлені ігрові автомати, за допомогою яких під час гри проводилося внесення ставок, а відтак надавалися послуги гри в азартні ігри. Деякі з цих закладів працювали під виглядом державної лотереї.

«
Співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю провели санкціоновані обшуки, під час яких вилучили 77 ігрових апаратів, 15 одиниць комп’ютерної техніки, 111 карток-ключів для включення вказаних апаратів та готівку», – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Уже встановлено, що до організації незаконного бізнесу причетні 24-річна мешканка Рожищенського району та 40-річний лучанин. Варто відзначити, що практичну допомогу у виявленні правопорушень правоохоронцям традиційно надають представники громадських організацій, зокрема «Сомооборони майдану Волині» та «Автомайдану України».

Наразі вирішується питання щодо направлення вилученого до Луцького відділення Львівського інституту судових експертиз. «Відомості про дані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 203-2 Кримінального кодексу України.

Згідно з чинним законодавством, за такі діяння передбачено штраф – від 170 до 680 тисяч гривень», – підсумував полковник міліції.

Загалом, інформують в міліції, упродовж 2014 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли 11 матеріалів за фактами зайняття гральним бізнесом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
DED Показати IP 30 Квітня 2014 15:22
О, такий ЛОТО тайм на ГПЗ замість Дяді Піцци відкрився... Мабуть вже закрився))))
Оксана Показати IP 30 Квітня 2014 16:55
Матяшук Сеогій власник цього бізнесу
лучанин Показати IP 30 Квітня 2014 23:35
Ну.. не заплатили хлопаки кому треба ))) що поробиш... от і накрили автомати.. ФАВОРИТ он закрився на пару днів поки знайшов кому башляти і знову для дяді Путіна бабло заробляє....а ліцензії нема ніфіга ..(ну прикрилися УНЛівською.. але ж ті (УНЛ) добро на її використання не давали ))..... І новопризначене керівництво наших органів цього не бачить )) ..бо ж Фаворит кормить знову кого треба )) Наберу 100 лайків - розкажу хто бабло косить ) і кришує їх..
Анонім Показати IP 1 Травня 2014 14:11
як на мою думку, то люди працювали, отримували хоч якийсь дохід, а в державу йшли немалі кошти (податки сплачувались). А гравець-він і лишається гравцем, знайде підпільний зал і буде грати і мовчати. Зате самооборона і првий сектор (якісь незрозумілі люди) лишилися задоволені, адже отримали свою крихту за дану справу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus