USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку нарікають на занедбану дорогу до гімназії та садочка

1 Жовтня 2015 15:36
Здійснити ремонт прилеглої до гімназії №18 та ДНЗ №35 території просять у міськраді.

З депутатським запитом до міського голови звернувся член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук під час 78 сесії міської ради 30 вересня. З його слів, до нього звернулася ініціативна група батьків учнів гімназії №18 та прилеглого ДНЗ №35 щодо незадовільного стану прилеглої до навчальних закладів території.

Батьки нарікають на контейнери зі сміттям, що розташовані близько до навчальних закладів, безпритульних собак, пошкоджене асфальтне покриття на пішохідній доріжці, пошкоджений бордюр (через що на територію навчальних закладів заїжджають автомобілі).

З їхніх слів, порушені норми та правила облаштування ДНЗ, тож вони просять міську владу здійснити заходи з ремонту та доведення території до встановлених норм та правил.

Після двох голосувань запит не отримав підтримки депутатів міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанин Показати IP 1 Жовтня 2015 16:02
Моя дитина вже інститут закінчує, а починала ходити ще в садочок, потім в 18 школу. Так от ще з садочка добре пам'ятаю що доводилося перепливати баюри, бо пішки дитину водив. Ще з того часу нічого не змінилося. От мені іцікаво. Крутелики водять зараз своїх дітей до тої школи, вірніше возять і пішки там пройти взагалі неможливо і через баюри і через крутеликів. Але ж ремонт підвіски теж в копійчину влітає. Вони взагалі вже гроші не рахують якщо самі для себе дорогу зробити не можуть?
От молодці Показати IP 1 Жовтня 2015 16:15
90 процентів доріг в Луцьку зроблені в 1967-74 роках.В жахливий стан вони поприходили в 90 рохах і 25 років лучан все влаштовувало і всі жалілись але мовчки. Романюк відбудував 70 відсоків доріг і 34 відсотки прибудинкових території а всі ще же жаліються що та погано роблять там дорого роблять там рух перекривають .То може нехай нічого не роблять і всіх все влаштовуватиме!!???А що робив в місті Шиба з Кривицьким!!??Крали приватизували і землю деребанили і люди ще кажуть що вони молодці.
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2015 16:25
100% згідна, не пройти, не проіхати, ні з якого боку до школи, до садка! А чиновники хіба того не знають?!
мама Показати IP 1 Жовтня 2015 17:57
пройти у школу і садочок можна легко. Проїхати дійсно проблемно. Та ви підіть зранку і подивіться які там круті машини! це що, обов’язково дитину під школу завозити? від зупинки – менше 100 метрів. А то придумали – дорогу робити, бо джипи не можуть розминутися!
бабуся до мама Показати IP 1 Жовтня 2015 19:22
До чого тут машини, це що - заздрощі. А іти з малою дитиною за руку дуже незручно
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2015 18:47
Дуже прикро що для того, щоб отримати якісь елементарні блага, такі ,наприклад, як зручна стоянка, рівний асвальт, потрібно доводити що ми тоого варті.
Мама1 Показати IP 1 Жовтня 2015 18:53
Згідна, машинам там не місце, але і стан самої пішохідної доріжки жахливий! Найбільше обурює бездіяльність ЖЕКа, вздовж доріжки сміття не прибирають місяцями.
гіві Показати IP 1 Жовтня 2015 18:55
то нехай поліщук разом з палкіним зроблять а то тільки запити подають. Аколи влада відремонтує то вони б,ють себе в груди мовляв вони це зробилии.Г***
Тато Мама Показати IP 1 Жовтня 2015 20:37
Прилегла територія до садочка №35 та школи №18 жахлива, антисанітарійна, аварійна, небезпечна для дітей ! Згідно проекту містобудування, доріжка по якій кожного ранку їдуть машини є ПІШОХІДНА ! Ремонт дороги для дітей, а не для транспорту. Відремонтувати дорогу, бордюри, убрати металеві рештки, закрити люки, перенести контейнери для сміття з доріжки, прибрати територію згідно санітарних норм - це все для дітей.
Лучанка Показати IP 1 Жовтня 2015 21:23
Дорога між школою і садочком дійсно "вбита" і я не розумію коментарів вище на рахунок : " ходити можна", " крутелики на джипах", " Поліщук хай зробить".... Люди!!! Про що ми ведемо розмову??? - дорозі ( якщо це явище можна так назвати) потрібен капітальний ремонт вже давно, і це не залежить від того їздите ви по ній автомобілем чи ходите пішки. Що може зробити Поліщук - звичайний вчитель інформатики? - оббивати пороги чиновників і просити відремонтувати дорогу ?? - так! і він це робить! Добре що до цього підключились ще й активні батьки. МОЛОДЦІ!!!! Вірю у те, що наша влада хоч колись прислухається до прохань і зверне на цю реальну ПРОБЛЕМУ увагу.
мама 2-го класниці Показати IP 1 Жовтня 2015 21:38
Я дивуюсь з людей які пишуть про те як їм машини заважають біля школи ,це реально заздрощі....Краще б радувались що в нашу школу приїзджають з других кінців міста.....Краще б думали за себе і дитуну і за свій комфорт....В першу чергу дитина повинна прийти у школу охайною....а коли дощ, то біля школи болото і воно несеться у школу, потім наші ж діти дихають цим пилом...... Дорога потрібна для зручності
Теж мама Показати IP 1 Жовтня 2015 22:35
З дитиною неможливо спокійно пройти до школи, бо під ногами не тротуар, а суцільні вибоїни... Тільки те і робиш, що дивишся під ноги, щоб не впасти або машина не збила
до водіїв Показати IP 1 Жовтня 2015 22:59
Моя дитина вже в 11 класі. 11 років машину залишаю на вул. Відродження. Їхати по дорозі де йдуть діти з батьками в садок, школу - небезпечно, всі спішать, нервуються, до біди не далеко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus