USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Павільйону, де вночі торгували алкоголем, не дозволили працювати цілодобово

28 Квітня 2017 14:47
Не затверджувати цілодобовий режим роботи торговому павільйону, де муніципали зафіксували продаж алкогольних напоїв після 22.00, вирішили члени виконкому 28 квітня.

Вони розглянули декілька проектів рішень щодо режиму роботи торговельних закладів. Так, до 24.00 встановили режим роботу бару «Бар і Баня» у Старому місті.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай повідомила, що режим роботи кафе «Босфор», що на вулиці Лесі Українки, 54 (ТзОВ «Берат»), у житловому будинку, до кінця року пропонують встановити до 23.00. Члени виконкому підтримали проект рішення.

Цілодобовий режим роботи пропонували погодити для торгового павільйону на зупинці громадського транспорту на вулиці Рівненській, 2 (підприємець Надія Тивонюк). З її слів, скарг на діяльність закладу не надходило, але працівники муніципальної поліції зафіксували у березні продаж алкоголю після 22.00. Якщо є два та більше порушень протягом трьох місяців, можна відмовити у затвердженні такого режиму роботи, а наразі порушення зафіксували лише одне.

Члени виконкому все ж не погодили цілодобовий режим роботи для торгового павільйону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus