USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку не відремонтують дороги: бюджет «вивезли у камазах»

24 Лютого 2014 15:49
Можновладці спустошили державний бюджет, тож ремонтувати дороги лучанам – немає за що.

Про це розповів під час засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 24 лютого, депутат Луцької міської ради Сергій Сівак.

Таким чином, члени комісії розглядали питання стосовно ремонту 60-метрової дороги на вулиці Вересневій, що знаходиться навпроти геріатричного пансіонату. Ця дорога веде на відому лучанам «Липинську об’їздну».

Депутат Луцької міської ради Василь Гриб зауважив, що кошти на ремонт дороги виділять лише у тому випадку, коли вони будуть у міському бюджеті:

«Єфрємов заявив, що казна порожня. А винен хто? Янукович», - каже обранець громади.

«Коли можновладці вивозили камазами майно з власних маєтків, вони залишили бюджет абсолютно «голим». Тож невідомо, чи взагалі щось буде фінансуватися», - додав до репліки колеги Сергій Сівак.

Утім, голова профільної комісії Роман Бондарук, все ж таки, запропонував, не дивлячись на «дірки у бюджеті», внести у перелік вулиць, що стоять у черзі на капітальний ремонт, й вулицю Вересневу. Народні обранці підтримали таку пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 16:14
А пан Єрко начальник "Волиньавтодору" що скаже в оправдання?
юля Показати IP 24 Лютого 2014 16:35
Чому суди не чипають - негайно усіх суддів на гиляку ....
Ульяна Показати IP 24 Лютого 2014 17:02
Мешканці вул.Героїв Упа що йде з виходу м.Луцька (Вишків), взагалі там не можна ходити бо відсутні тротуари. А міський голова Романюк постійно каже, що все ок. Допоможіть скажіть до кого звернутися за такого роду допомогою, бо ті фури які постійно їздять все нищать і нищать дорогу - треба зоборонити проїзд ФУР НА ВИШКІВСЬКИЙ ДОРОЗІ - бо на шалених швидкостях їдуть і не зважають що це населений пункт.
))) Показати IP 24 Лютого 2014 17:51
знайшли крайнього. зерно миші з'їли, міські гроші сп...в яник.
пфф... Показати IP 24 Лютого 2014 18:49
Та сама історія з вулицею Гастелло і Мінська.Там теж не можна ходити.Одне болото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus