USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи оновлять дорожню розмітку на переходах у Луцьку до шкільного сезону

29 Липня 2015 12:14
Дорожня розмітка пішохідних переходів вже стерлася. Це може спричинити загрозу життю та здоров'ю дітям, які йтимуть у вересні у школи. Мер усе списує на проблеми з тендером та надіється на хорошу погоду, аби встигнути усе зробити.

Про це йшлося під час 76-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29-го липня.

Депутати Луцької міської ради звернулися до начальника департаменту ЖКГ та градоначальника, аби в місті все ж навели лад, та зробили належну розмітку.

«Місяць лишився до початку нового навчального року. Тисячі школярів підуть у школи, втім, біля 25-ї школи та 21 гімназії встановлені знаки пішохідних переходів, але водії їх ігнорують. Там необхідно наносити нову дорожню розмітку. Проблемними є ділянки на вулицях Кравчука і Федорова», - повідомили депутати під час сесії.

З цього приводу Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що неналежна розмітка в місті - через проблеми з тендерами.

«Цього року розпочалося роботи пізніше. У нас двічі відбувався тендер і без результату. Нарешті відбувся третій тендер, тепер ми робимо розмітку по місту, але це треба робити лише вночі», - сказав Романюк.

Чи встигнуть до початку навчального року у місті зробити розмітку, градоначальник не зміг остаточно відповісти, мовляв, усе залежить від погодніх умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
м Показати IP 29 Липня 2015 13:36
а до дня незалежності не хочете оновити дорожні розмітки? раніше завжди Луцьк чистився, марафетився до свята..
Лучанин Показати IP 29 Липня 2015 17:10
до виборів якраз мер встигне розмалювати-ся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus