USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.87

У Луцьку нетверезий водій скоїв ДТП та втік

14 Лютого 2024 17:29
Днями на лінію 102 звернулася розгублена водійка та розповіла, що з її автомобілем Renault зіштовхнувся Mercedes.

Про це інформує патрульна поліція області.

За словами заявниці, керманич був пʼяний, а одразу після ДТП втік з місця події. Жінка зателефонувала у поліцію та сама кинулася наздоганяти втікача. Їй вдалося це зробити на вулиці Володимирській.

Коли на місце прибули патрульні, то виявили, що у водія наявні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов тест на приладі «Драгер», результат становив 1,71 проміле.
Читати ще: У Луцьку – ДТП за участю мотоцикліста, постраждав водій

На чоловіка інспектори склали три адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів); ст. 130 (Керування у стані сп'яніння); ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus