USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку оштрафують цирк та низку підприємців за незаконну рекламу

4 Жовтня 2017 13:15
Реклама цирку на електроопорах та рекламні банери на вікнах магазинів: низку засобів зовнішньої реклами у місті демонтують відповідно до рішення виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 4 жовтня.

Члени виконкому розглянули проект рішення про демонтаж засобів зовнішньої реклами.

У центрі міста на проспекті Волі, 4 на фасаді будинку розміщено рекламний щит розміром 1,0 м х 5,0 м та банер на вікні, нанесений методом наклеювання, розміром 1,0 м х 1,0 м із сюжетами «Країна солодощів» та «Кондитерскі вироби» відповідно. Власником вказаних засобів зовнішньої реклами є фізична особа-підприємець Олександр Кириленко.

Також за адресою проспект Волі, 50 на фасаді будинку розміщено рекламний банер розміром 2,5 м х 3,0 м із сюжетом «iMASTER». Власником вказаного рекламного засобу є фізична особа-підприємець Олексій Кравчук.

Аналогічна ситуація склалася із розміщенням рекламних засобів за адресою вулиця Шопена, 2, де розміщені два банери на вікнах розміром 2,0 м х 2,5 м із сюжетом «Продаж. Ремонт. STIHL. Viking». Власником вказаних рекламних засобів є фізична особа-підприємець Павло Макарчук.

Також поблизу залізничного вокзалу на проспекті Грушевського, 23 на фасаді будинку розміщено рекламний щит розміром 1,0 м х 15,0 м із сюжетом «Google». Власником цієї рекламної конструкції є фізична особа-підприємець Олексій Сороган.

Також на електроопорах міста розміщені рекламні щити розміром 0,5 м х 1,0 м із сюжетом «Великий Будапештський цирк» загальною кількістю 150 одиниць. Власником вказаних рекламних засобів є фізична особа-підприємець Андрій Бегей. Ці засоби зовнішньої реклами розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили представникам вказаних суб’єктів господарювання акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами у Луцьку та листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами в місті Луцьку. Крім того, до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області направили подання щодо порушення Закону України «Про рекламу» для накладання відповідних штрафних санкцій. Усі вимоги щодо усунення порушень були проігноровані.

Директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський повідомив, що власники засобів зовнішньої реклами будуть оштрафовані відповідно до закону.

У членів виконкому виникли зауваження щодо демонтажу банерів на вікнах магазину на вулиці Шопена, 2. Зі слів члена виконкому Ігоря Алєксєєва, замість того, щоб сприяти підприємцям, які працюють у місті, таким рішенням йому намагаються перешкоджати. Своєю чергою, Олександр Шараєв наполягав на тому, що розміщення банерів на вікнах – це несмак.

У підсумку, члени виконкому все ж підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus