USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Біля управління СБУ в Луцьку палять документи. ФОТО.ОНОВЛЕНО

19 Лютого 2014 11:50
У внутрішньому дворику на території обласного управління СБУ в області горить багаття. Чоловіки у цивільному поспіхом виносять з приміщення папки, документи і палять їх. Документи виносять мішками.

Поблизу - припаркований мікроавтобус і стоять правоохоронці, які власними тілами намагаються закрити від журналістів, що ж насправді відбувається.

Наразі перед будівлею СБУ чекають на колону активістів, яка прямує від ОДА. Нагадаємо, сьогодні луцькі активісти вирушили під стіни ОДА. Вони увійшли до приміщення і зараз там облаштовують штаб та медпункт.

За станом на 12.00 активісти вже прибувають під стіни СБУ. Вони кидають петарди. Скандують "Слава Україна - героям слава".

Вікна першого поверху одного з корпусів заставлені дерев'яним щитами. Проспект Перемоги всіяний попелом і обвугленими шматками паперів. Колона мітингувальників минула СБУ і рушила під стіни управління УМВС
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1111 Показати IP 20 Лютого 2014 11:35
Українці ви повинні розуміти,що під "шумок" з мирним народом ,який відстоює свої права_просинається і кримінал.Молодики які замість думати головою і домовлятися мирно,перетворюють наш мирний Луцьк на бандитьське місто.Інакше я не розумію чому в Луцьку розпочалося мародерство.І спалюючи документи СБУ і міліція хоче захистити Українців,щоб у руки мародерів не попали важливі документи. Тому що почнуться справи які зовсім не пов.язані з Майданом.Це ж очевидно.Волиняни схаменіться,не розпочинайте бандитьську війну,у нас ціль інша_не кровопролиття і мародерство!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus