USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.77 39.95
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку патрульні зупинили водія за порушення ПДР, а знайшли в нього наркотики

26 Лютого 2024 13:06
У суботу поліцейські, які несуть службу на блокпосту в Луцьку, зупинили автомобіль марки Toyota Prius. Причиною стало те, що державний номерний знак авто був закріплений не в установленому місці.

Під час спілкування водій почав помітно нервувати. Було ухвалено рішення провести поверхневу перевірку, і в транспортному засобі інспектори виявили пластиковий контейнер з порошкоподібною речовиною рожевого кольору. Про це повідомили в патрульній поліції Волині.

Оскільки такі дії громадянина мають ознаки кримінального правопорушення, патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події.

Читати ще: У Луцьку в пішохода-порушника знайшли наркотики

Наразі відомо, що за цим фактом відомості внесено ЄРДР за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Також на чоловіка патрульні склали адмінматеріали згідно з вчиненими правопорушеннями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus