USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

У Луцьку перевірять всі ТРЦ та гуртожитки через трагедію в Одесі

10 Грудня 2019 08:59
До 25 грудня усі торгово-розважальні заклади Луцька перевірять на безпечність для відвідувачів. Зокрема, рятувальники тестуватимуть системи пожежогасіння, аварійні виходи та сигналізації.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

«Нещодавно був випадок, коли нібито замінували «Порт Сіті», а аварійні виходи були заблоковані. Тому я віддаю наказ до 25 грудня перевірити всі заклади торгівлі на випадок форс-мажору: системи сигналізації, як вони працюють, засоби пожежогасіння. Вже ж був випадок в кінотеатрі, коли люди в Кемерово згоріли живцем», – зазначив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Він додав, що до різдвяних свят проведуть перевірку в усіх кінотеатрах, розважальних закладах, закладах торгівлі, відпочинку, також перевірять дискотеки.

«Крім того, нещодавно в коледжі в Одесі сталася трагедія, тому потрібно перевірити наші училища, гуртожитки, зокрема, системи пожежогасіння, знання тих, хто там працюють – вони діють у випадках надзвичайних ситуацій. До 25 грудня все має бути перевірене. У період різдвяних свят ми повинні зайти підготовленими, аби у випадку надзвичайної ситуації люди не забували дітей у кінотеатрах і не згоріли живцем», – наголосив посадовець.

Як повідомлялося, через трагедію в Одесі в Україні проведуть інвентаризацію всіх навчальних закладів та проінспектують їх в сфері протипожежної безпеки. Завершити всі процедури повинні до 10 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Грудня 2019 09:14
Дивна в нас ментальність..перевірки робимо після того,як хтось загине,згорить...а чому б не робити ці перевірки просто так,кожних півроку ,щоб попередити лихо?так саме і з дорогами,капіталку починають робити після того,як із-за тих ям загине багато люду
Народна прокуратура Показати IP 10 Грудня 2019 11:16
Тому що уряд заборонив. У нас же бізнес постійно скаржиться, що йому заважають
Дед Показати IP 10 Грудня 2019 11:47
И обязательно проверить отопление, чтобы не включали электронагреватели. Кто не понимает о чем речь, пусть спросит у студентов, тепло ли им на занятиях и в общаге.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus