USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – перевиконання міського бюджету

19 Жовтня 2017 11:07
Перевиконання міського бюджету Луцька цього року сягнуло 37,748 мільйона гривень.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 19 жовтня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, перевиконання вдалося досягнути переважно завдяки податкам із доходів фізичних осіб. «У 2018 рік ми увійдемо із певною сумою залишків на рахунку», – акцентувала Лілія Єлова.

Вона, однак, додала, що проблемним для міського бюджету залишається питання відшкодування коштів державою за пільги та субсидії.

Окрім того, за певними показниками поки спостерігається недовиконання, до прикладу, за податком на землю зафіксовано недовиконання на рівні 1,2 мільйона гривень. Але, як відзначила директорка департаменту фінансів та бюджету, до кінця року до міського бюджету вказані кошти мають таки надійти.

Кошти, які вдалося отримати завдяки перевиконанню бюджету, заплановано перерозподілити. Наприклад, ДКП «Луцьктепло» для виплати зарплатні працівникам та для врегулювання питання котельні на Карбишева отримає 5 мільйонів гривень, а Луцьке підприємство електротранспорту, своєю чергою, – 6 млн, департамент ЖКГ – 5 млн на капітальний ремонт доріг тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus