USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку – п’яна ДТП за участю «євроблях»

4 Березня 2018 22:26
ДТП сталася ввечері 4 березня на вулиці Ковельській в Луцьку.

Як інформує «Під прицілом», п'яний водій, який перебував за кермом автомобіля «Фольксваген» на іноземній реєстрації, зіткнувся з «Шевроле». Водій «Фольксвагена» заперечує, що саме він перебував за кермом.

Наразі на місці події працює патрульна поліція.

Автівки зазнали значних механічних пошкоджень. На щастя, в аварії ніхто не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ТТ Показати IP 4 Березня 2018 23:22
А що статистика ДТП поділяється на такі що здійснені на укрбляхах і окремо на євробляхах, по місцю держреєстрації ТЗ - як видно із статті. Коли в ДТП влітає "правильний"(укрбляхи) то одним реченням, а коли "не правильний"(євробляхи) то горлати на усю катушку!!!
Бляхарю до ТТ Показати IP 5 Березня 2018 01:11
Взагалі немає різниці (крім зовсім незначної), коли втікає водій з української машини,то його особу ідентифікують максимально швидко, а коли з БЛЯХ, то законним способом це практично неможливо). Але ж то фігня,правда?)) Бляхи "ущемляють"
Віталій Показати IP 4 Березня 2018 23:41
Водій Фольксвагена вилетів на зустрічну. Після того, як водій Шевроле намагався відвернутись від зіткнення, пассат всеодно зачепив його. Це я особисто чув від водія Шевролет. Вони зіткнулись лівими передніми боками. І в одного і в другого вирвате ліве колесо. Більше того, водія Фольксвагена взагалі не було на місці. Я був там відразу після аварії, і коли діставали малу дитину, маму і тата з замкненого та погнутого Шевроле, то водія на бляхах взагалі не було. Очевидці казали, що він втік. Це ж треба було так вчинити, після того, як зіпсував людям машину, яку навряд чи відновлять. Дитя плаче, тата виймають з машини, мама в крові, бо розбила ніс, а водія Пасата на бляхах взагалі не було ніде. Співчуваю людям, адже мені так само розбила зад машина на таких же номерах. Я, звичайно, не проти таких машин, але це просто хаос. Такий водій втікає, і немає ніякої відповідальності.
муха Показати IP 5 Березня 2018 02:47
бляха-муха . ще скільки людей покалічать гуманні..євро водіі поліції всеодно і владі також шкода простих людей!!!!
Суд Показати IP 5 Березня 2018 06:57
Металоломобляхи!Кордон!Європа!
автоантон Показати IP 5 Березня 2018 10:46
"водію" фольца 3 розтаможки, права на 2 роки забрати, 20тисяч за п'яне водіння і ще щоб повністю відшкодував вартість авто чесній людині. і байдуже що він на це все ціле життя збиратиме, можливо водій шевролє теж все життя на нього збирав
Тим хто не в курсі Показати IP 5 Березня 2018 22:01
Якщо авто на укр номерах то за кермом не обов'язково його власник, відповідно інший водій так само може втекти як і на бляхах. Далі, всі євробляхи аналогічно укрбляхам мають страховку, яка краще ніж укр покриває страхові випадки. Про це можу точно стверджувати, оскільки моя дружина на євробляхах догнала інше авто і польська страховка потерпілому виплатила все з повна. Так що не в бляхах причину шукайте, а у водіях !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus