USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку п’яного керманича Таврії «заблокував» на дорозі інший водій

6 Квітня 2017 11:42
Екіпаж патрульної поліції у Луцьку в ніч на 5 квітня помітив на проспекті Відродження два автомобілі, які стояли посеред дороги. З’ясувавши ситуацію, встановили, що один з водіїв заблокував рух іншому, оскільки той агресивно поводився на дорозі.

Заблокованого водія попросили вийти з автомобіля Таврія, а він ледве тримався на ногах, інформують у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Освідування показало 1, 96 проміле алкоголю. Чоловік отримав протокол за ч.2 ст.130, оскільки не вперше сідає за кермо нетверезим.

Ще одного нетверезого водія патрульні затримали 5 квітня, вдень, по вулиці Гордіюк. 37-річний водій також отримав відповідний протокол, адже мав аж 2, 40 проміле алкоголю.

Цієї ж ночі, по проспекту Відродження, виявили чергового водія, який їхав на ВАЗ без увімкненого світла фар. Тест показав 1, 24 проміле алкоголю. На 50-річного водія склали відповідний протокол за п’яне водіння та винесли об’єднану постанову за порушення ПДР і керування без належних документів (ч.1 ст.126 та ч.2 ст.122 КУпАП).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus