USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку п’яний водій Audi A8 вчинив подвійну ДТП з постраждалими: його позбавили прав та оштрафували

23 Грудня 2023 21:14
В обласному центрі Волині за п’яну ДТП судили водія Audi A8: керманич не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого трапилося подвійне зіткнення з іншими авто. Під час аварії постраждала пасажирка однієї з автівок.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

ДТП трапилася в обідню пору 30 серпня неподалік проспекту Перемоги, 1. П’яний водій Audi A8 Володимир Т., рухаючись в напрямку проспекту Василя Мойсея, втратив пильність та зіткнувся з Chevrolet Lacetti, який зупинився попереду в попутному напрямку в заторі. Chevrolet за інерцією зіткнувся з Volkswagen Passat.

Внаслідок ДТП пасажирка Chevrolet Lacetti отримала перелом крижової кістки тазу, що належить до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. Між потерпілою та обвинуваченим була укладена угода про примирення.

Суд визнав Володимира Т. винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 286-1 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу 34 тисячі гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus