USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний водій BMW в'їхав у дерево

22 Квітня 2020 10:10
У ніч на 22 квітня патрульні в Луцьку виявили 9 водіїв, які керували в стані сп’яніння.

Більшість погоджувались проходити огляд на стан сп’яніння на місці, і, якщо результат був позитивним, складали протоколи за ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) КУпАП, інформують на сторінці патрульних.

Водій Renault Megan, помічений на вулиці Кравчука, спочатку не виконав законну вимогу про зупинку, однак через кілька секунд зупинився. Результат огляду – 1, 63 проміле.

А водій BMW 320 взагалі не впорався з керуванням і наїхав на дерево, на вулиці Ківерцівській. Коли прибули патрульні, одразу відчули запах алкоголю від нього, та пройти огляд чоловік відмовився, тож в результаті складено 2 протоколи: за керування в стані сп’яніння і вчинення ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus