USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку п’яний водій Daewoo пропонував патрульним 500 грн хабара

18 Січня 2021 11:37
У Луцьку п’яний водій пропонував поліцейським 500 гривень хабара.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

17 січня ввечері на вулиці Кутузова патрульні зупинили водія Daewoo Lanos за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки водія на факт перебування його в стані алкогольного сп’яніння алкотестер драгер зафіксував результат – 1,27% проміле, що майже у сім разів перевищує допустиму норму.

Водій автомобіля, нехтуючи правилами дорожнього руху, перебував за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння: працівники патрульної поліції припинили факт правопорушення. Аби уникнути відповідальності за скоєне, чоловік пропонував поліцейським 500 грн неправомірної вигоди. Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Правопорушник, незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність за дачу хабаря працівникам поліції, пропонував неправомірну вигоду. Факт кримінального правопорушення зафіксували, гроші вилучили.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus