USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку п'яний водій втік з відділку, але повернувся з мамою

4 Листопада 2016 11:06
Чоловік, який скоїв ДТП і вчинив бійку, після того, як на нього оформили усі протоколи за правопорушення, і, загалом, вже відпускали, взявся тікати - і повернувся з мамою, - повідомляє Волинь24.

Нагадаємо, пригода сталася у четвер на вулиці Яровиця.

Будучи у міськвідділку, чоловік увесь цей час говорив дурниці, - стверджують свідки. А також казав, "що все порішає, бо його мама - помічник судді в Нововолинську, де він і проживає".
Коли вже всі матеріали склали, чоловік безпричинно почав тікати. Хоча всі його дані були записані, права знаходились у патрульних, автомобіль був припаркований біля міського відділку поліції (туди його доправив тверезий водій) і його мали і так за хвилину відпустити.

За хвилин сорок стала зрозуміла причина його вчинку. Він повернувся до відділку з мамою та ще одним знайомим і озвучив нову версію подій. Чоловік почав стверджувати, що всі справи проти нього сфабриковані, його підставили, побили і взагалі погрожували його життю.

І втік він через те, що його хотіли застрелити, при чому звинувачував у цьому журналістів, які прибули на місце, приймаючи їх за позаштатних працівників поліції.

Розповідав, що він безневинна жертва «міліцейського проізволу». Все це чоловік хвилин 20 безупинно розповідав на камеру при тому, що мама і знайомий намагались його намарно зупинити та посадити в машину.

Врешті супутникам чоловіка вдалося його втихомитири, посадити в машину і поїхати геть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
52 Показати IP 4 Листопада 2016 11:35
В нього словесний понос. У*од, блін...
Активіст Показати IP 4 Листопада 2016 12:45
Шкода, що не побили а потім ще й застрелили. Виростила Мати сина гав*юка.
костя Показати IP 4 Листопада 2016 13:40
типове сцNкло, що ховається за спідницею мами, тьху, лайно!
Раніше Показати IP 4 Листопада 2016 14:23
Таких ставили в "стойло", потім "мами" добивалися звільнення чи порушення справ проти співробітників, тепер за 10-15 років маємо повне ігнорування законних вимог влади
Андрій Показати IP 6 Листопада 2016 17:06
а хіба відмінено психіатричну експертизу при отриманні посвідчення??? як хворі отримують право керувато авто???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus