USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний водій за 1500 гривень хотів відкупитися від патрульних

22 Листопада 2021 14:07
У Луцьку водій, який керував автомобілем в стані сп’яніння, намагався надати неправомірну вигоду патрульним – 1500 гривень.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Вчора, близько 6 години ранку, на вулиці Данила Галицького патрульні помітили порушення ПДР транспортним засобом Ford Mondeo. Водій вказаного автомобіля порушив правила зупинки і стоянки.

Поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. 22-річний керманич пройшов огляд на стан визначення алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 1, 99 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів, водій почав пропонувати поліцейським неправомірну вигоду з метою уникнення відповідальності. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він не реагував та надав неправомірну вигоду у сумі 1500 гривень.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Щодо водія вартові порядку склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus