USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку під час пожежі загинув чоловік

25 Березня 2019 13:04
Протягом минулих вихідних на Волині у вогні загинули три людини та постраждала одна жінка.

Як повідомляє прес-служба ДСНС Волині, 24 березня о 08:01 надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на вулиці Рогова у двохповерховому житловому будинку. За 8 хвилин до місця події прибули працівники 2-ї та 25-ї державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС у Волинській області. В складі ланок газодимозахисної служби в апаратах на стиснутому повітрі рятувальники увійшли у задимлене приміщення та приступили до гасіння вогню. Під час роботи з ліквідації пожежі працівники ДСНС виявили тіло чоловіка літнього віку. Власницю квартири, жінку віком 68 років, з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізували в лікарню. Пожежу ліквідували о 08:23, вогнем знищено 5м2 стелі, вікно, пошкоджено 20м2 стелі, двері. Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення.

Цього ж дня о 6:57 до служби порятунку надійшло повідомлення, що в селі Берестяни Ківерцівського району трапилася пожежа в дерев’яному житловому будинку. На місце події прибули працівники місцевої пожежної команди селища Цумань. Займання ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, на місці пожежі виявлено тіла двох чоловіків віком 48-и та 55-и років. Вогнем пошкоджено матрац. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння власником.

О 05:40 у місті Рожище зайнявся вогнем цегляний житловий будинок. За викликом прибули працівники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 06:30 ліквідували пожежу. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 06:50 в селі Нова Лішня Іваничівського району виникла пожеж в цегляному житловому будинку. Приборкали загорання працівники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при монтажі димаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus