USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку під час руху загорілось авто

16 Січня 2024 11:44
Учора луцькі патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Домни Гордіюк під час руху загорівся автомобіль.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Коли інспектори прибули на місце події, там уже працювати рятувальники та медики. Поліцейські ж забезпечували охорону місця події та надавали практичну допомогу.

Читати ще: Волинські рятувальники визволили зі снігового полону автобус, автівку та доправили медиків до пацієнта з серцевим нападом

На жаль, такі ситуації – не рідкість. Займання в автомобілі може виникнути під час ДТП, причиною пожежі стає також замикання в електричній системі або поломка в паливній системі, порушення технології виробництва конструкції транспортного засобу, несправність гальмівної системи чи перегрів двигуна транспортного засобу.

Саме тому, наголошують патрульні, наявність в авто спеціального засобу гасіння є обов’язковим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ололо Показати IP 16 Січня 2024 20:51
Вже вулиця Захисників України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus