USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку під колеса авто потрапила людина

15 Червня 2016 13:07
Аварія з потерпілим трапилася близько 12 години на вулиці Набережній.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Зокрема, сьогодні, 15 червня, на пішохідному переході поблизу кільця на вулиці Набережній автомобіль «ВАЗ» збив чоловіка. Потерпілого, який перебував при свідомості, забрала карета швидкої допомоги. Водія відправлять на освідування на вміст алкоголю в крові до обласного наркодиспансера.

Деталі та обставини ДТП з’ясовуватимуть слідчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Зайчик Показати IP 15 Червня 2016 13:43
Мажор!!!!
11 до Зайчик Показати IP 15 Червня 2016 14:56
точно мажор.................на ВАЗі.........
ПАшка Показати IP 15 Червня 2016 13:45
придурки ганяють . Вже треба щось міняти щоб в населених пунктах не ганяли а гальмували. А то женуться кудись. І люди через це травмуються втрачають життя. жахіття з аваріями. ЩОСЬ робіть влада а не тільки смішки президента щось йому дууже веесело
555 до ПАшка Показати IP 15 Червня 2016 14:12
Можливо і ганяють...але Ви не помічали як інколи пішоходи переходять дорогу??ще не один пішохід не був оштрафований за те, що він вилітае на пішохід. Зебра ще нікому життя не врятувала ...А водія легше всього звинуватити....Рахую потрібно мати повагу одне до одного і тоді під колеса ніхто не буде попадати..І за правила дорожнього руху не забувайте вони написані не тільки для водіїв.
Василь до 555 Показати IP 15 Червня 2016 21:24
А ви перед переходами пригальмовуйте і тим самим збережете життя та здоров'я собі та іншим. І ПДР уважніше прочитайте. А якщо вважаєте що ви главнюк, то взагалі не сідайте за кермо - таке взагалі возять ті, хто вміє їздити, а не є наїзником.
Лол до 555 Показати IP 17 Червня 2016 17:56
Идиот? В Белоруссии водители сбрасывают скорость перед зеброй, а как только человек подходит к переходу, то все машины стоят. От греха подальше. Но хохлу не понять, на то он и хохол
Знає до ПАшка Показати IP 15 Червня 2016 15:28
Хотілось, щоб пішоходи перш ніж на перехід ставали, головою право-вліво повертали, а то як телята... особливо молодь. Спостерігала як собаки в місті дорогу перебігають: на світлофорі і машини чекають, щоб проїхали.
fsafafa Показати IP 15 Червня 2016 14:26
жигулі жигулі жигулята, ітіть калатіть... кожний другий наїзд - на цій крутій тачці, зає...ло
А до fsafafa Показати IP 15 Червня 2016 15:47
машина при чому? це ви типО "круті" вже позайо..ли - здебільшого повлазили в кредити по самі я..ця, понабирали крутих тачок і ховаєтесь від колекторів, зате понти вже аж с..к лізуть. Вічна б*длосмердюча ментальність обов"язково випендрьожу і зневанги до всіх хто скромніше.
лучанка Показати IP 15 Червня 2016 21:15
можливо і пішоходи інколи вилітають на дорогу. але коли стоїш з дитиною по 5-10 хв. біля переходу і чекаєш поки хтось зупиниться це теж неправильно. бачиш що стоїть людина і чекає - зупинись і пропусти. правила для кого в такому разі. то вони ще більше набирають швидкість.Так можна і до вечора чекати поки пропустять. вот і виходиш получається під машину
Василь Показати IP 15 Червня 2016 21:38
Як вже часом дістає оця коментуюча би*ломаса. Таке враження що більшість народжуються з кермом в руках і замість ніг мають педалі, а по-великому їздять на заміну масла. Люди, схаменіться!!! Почніть мати хоч якусь повагу до людей. Якщо вам не подобається як через якийсь перехід переходять люди, то поставте свою тачку та спробуйте декілька разів перейти через нього. Якщо вам це вдасться безперешкодно зробити і ви взагалі не знервуєтеся, то будете мати повне право облаяти іншого пішохода який переходить дорогу повторюючи ваші дії і заважає цим іншим. Автомобіль - засіб підвищеної небезпеки! Не пішоходи наражають вас на небезпеку, а ви їх, сідаючи за кермо! Саме з цієї причини першочергова провина за водієм. А якщо ви нервуєтеся за кермом, то згідно ПДР ви взагалі не маєте права за нього сідати - читайте уважніше законодавство. Так, зараз дуже багато неуважних і кволих людей. І саме тому водії повинні бути ще більш уважнішими. Якщо в вас щось станеться в сім'ї чи на роботі, ви будете йти весь в собі чи може будете уважним, сконцентрованим та веселим? Якщо не зрозуміли - перечитайте ще раз!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus