USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку підняли прапор, привезений з АТО

23 Серпня 2015 10:54
Прапор, під яким вже понад рік українські воїни захищають територіальну цілісність нашої держави, підняли сьогодні у Луцьку на Київському майдані перед будинком Волинської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

23 серпня відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня прапора та Дня міста Луцька.



У липні 2014 року полотнище Державного Прапора із собою взяли офіцери обласного військового комісаріату, які виїхали у зону проведення антитерористичної операції для заміщення вакантних посад у 51-й бригаді. Саме цей стяг височів на бойових позиціях і техніці бійців бригади. Таку ж саму функцію символ держави виконував у розташуванні першого батальйону територіальної оборони восени 2014-го.

Після повернення прапора до обласного комісаріату, на ньому перед від’їздом стали розписуватися всі військовослужбовці, які були призвані захищати країну на сході.



Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик привітав лучан та гостей міста із святом та підкреслив, що український народ тисячоліттями боровся за свободу своєї землі, при цьому, залишаючись мирним.

Він також додав, що кожен українець повинен пам’ятати, що піднятий прапор политий кров’ю наших бійців і саме вони в минулому році першими прийняли удар.

Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик наголосив на важливості відзначення сьогоднішнього дня.

«Ми розуміти, що боротьба продовжується, бо справжня перемога і справжня держава народжується лише в боротьбі», - підкреслив посадовець. Також він висловив надію, що незабаром в Україні з’явиться еліта, яка здатна на самопожертву і яка не буде купуватись та продаватися за особисті вигоди чи тимчасові матеріальні зручності.



Всіх тих, хто віддав життя за свободу і незалежність нашої України, вірив та боровся за соборність та недоторканість її земель вшанували хвилиною мовчання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
док12 Показати IP 23 Серпня 2015 12:00
не густо народу......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus