USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку підсвітять дзвіницю в Старому місті й реконструюють освітлення на трьох вулицях

4 Лютого 2022 08:00
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив кілька тендерів на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення. Відповідні роботи проведуть на вулицях Чехова, Ранковій та Кафедральній.

Торги тривають на сайті державних закупівель ProZorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 9 лютого.

Вартість реконструкції мереж зовнішнього освітлення на вулиці Чехова від проспекту Волі до річки Сапалаївки і від вулиці Клима Савура до Сапалаївки навпроти вулиці Чехова оцінили у 133 тисячі гривень; вартість реконструкції мереж зовнішнього освітлення на вулиці Ранковій (від вулиці Миколи Куделі до вулиці Мамсурова) – у 257 тисяч гривень; вартість реконструкції мереж зовнішнього освітлення на вулиці Кафедральній – у 610 тисяч гривень.

Ідеться про встановлення нових світильників, зокрема для архітектурної підсвітки, освітлення дзвіниці, підвішування самоутримного ізольованого проводу на опорах, реконструкцію наявних шаф обліку вуличного освітлення та лінії освітлення на вулиці Кафедральній; про встановлення залізобетонних опор і монтаж 17 вуличних світлодіодних світильників (LED) на вулиці Ранковій; про обрізання крон 26 дерев, розчищення ділянки від зарослів кущів, монтаж 22 світильників на вулиці Чехова і навпроти неї.

Гарантійний термін на роботу LED-світильників становитиме десять років.

Реконструкцію освітлення вулиць Чехова та Ранкової мають провести протягом року, а роботи на вулиці Кафедральній планують завершити до кінця березня цього року.

Нагадаємо, торік у Луцьку на низці вулиць облаштували нове LED-освітлення, а також підсвітили кілька історичних пам'яток.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus