USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку пільговики з інших населених пунктів їздитимуть за рахунок ОТГ

30 Жовтня 2019 17:51
Проїзд пільговиків з інших населених пунктів у Луцьку забезпечуватимуть за кошти ОТГ або сільських рад.

Про це під час засідання чергової 65-ї сесії повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

«За станом на сьогодні ми провели зустріч з головами ОТГ та сільських рад, що знаходяться неподалік Луцька. На зустрічі були присутні представники Луцького, Ківерцівського,і навіть, Горохівського району.

Ми зійшлися на тому, що вони чітко сказали, що укладуть угоду з фірмою «Сіті Кард Систем», згідно із якою будуть фінансувати проїзд своїх пільговиків самостійно», – зазначив посадовець.

На це депутат Борис Смаль відповів наступне:

«Куди прямує країна, в якої лише у Луцьку – 57 категорій пільговиків? Цього не витримає економіка навіть передової розвиненої країни. Тому ми або проїдаєм весь державний бюджет, або працюємо на розвиток».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іванка Показати IP 30 Жовтня 2019 18:58
Ось і перше розділення українців. Все життя пропрацював пенсіонер у Луцьку, а потім поїхав до батьків і втратив усе... про сільських пенсіонерів президенту немає діла, до дітей та внуків їм дороги закриті. Країна чудес, 1 квітня триває
Мешканець до Іванка Показати IP 30 Жовтня 2019 21:40
Не може в країні бути стільки пільг. Нехай краще відшкодовують грошима і мешканець села сам буде вирішувати куди їх витрачати. В європейських країнах взагалі пільг нема і нічого, їхдять до дітей і до внуків...на авто
Іванка до Мешканець Показати IP 31 Жовтня 2019 18:20
Не смішіть. Звідки у старенької бабусі, для прикладу, автомобіль???
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2019 21:53
Почнуть розраховуватися проїздними пільговиків. І до цих людей контролерами не повинно бути претензійнема . Він заплатив за себе грошима бабусі. Немае значення чиї це гроші. Людина заплатила за проїзд і гроші пішли на рахунок електротранспорту,таким чином людина не їде безкоштовно,або як кажуть зайцем бо людина заплатила за проїзд. Нема значення як,бо гроші пішли на електротранспорт.
песимiст Показати IP 30 Жовтня 2019 22:31
Eкономіка навіть передової розвиненої країни не витримає фiнансування восокооплачуваних дармоїдiв: депутатiв-мiнiстрiв-чиновникiв, з їх компенсацiями, житлом, автiвками, санаторiями, приватизованими службовими квартирами та ПОЖИТТЄВИМИ пiльгами. На цьому фонi, пiльговий проїзд для "звичайних" пiльговикiв будуть ледь помiтним навантаженням на бюджет країни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus