USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку планують продати бібліотеку

6 Січня 2017 20:24
Приміщення бібліотеки імені Фуріва, що на проспекті Молоді у Луцьку, профспілки планують пустити з молотка, - про це на своїй сторінці у Facebook написав Михайло Шелеп.

"Бібліотеку ніхто не фінансує, обласна федерація відмовилась від них, ФПУ теж не знає що з нею робити. Фактично установа існує завдяки ініціативності колективу та керівництва бібліотеки, а виживає за кошти оренди частини приміщення приватним організаціям.

Тепер же профспілки вирішили позбутися бібліотеки, а приміщення пустити з молотка. Колектив бібліотеки не погоджується з таким рішенням.

Цікаво, а місто Луцьк зацікавлене у придбанні цього приміщення? Можна було б і бібліотеку зберегти і привабливе приміщення для комунальних установ отримати. Бюджетна комісія могла б це питання прозондувати", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мирослава Показати IP 6 Січня 2017 21:57
Бібліотеку потрібно обов'язково зберегти. Куди я буду ходити? Де братиму книжки?! Там прекрасний колектив, багаті фонди. Не можна втрачати такий осередок культури у величезному спальному мікрорайоні. До речі, єдиний! Ганьба таким профспілкам!
лучанин Показати IP 6 Січня 2017 22:07
Нарешті якась мережа супермаркетів зацікавилась приміщенням яке так довго трималось в закормах)) чи правильніше сказати нарешті дали потрібній людині...щоб процес пішов.. Щеб ВН потурбувалися про публічне висвітлення дати та часу проведення аукціону приміщення..
1312 Показати IP 6 Січня 2017 22:32
ТВ*РІ ПОДАТКОВУ ПРОДАЙТЕ АБО МУС*РСКУ КАНТОРУ ЇХ ПО МІСТУ ЯК ...
Так трима Показати IP 6 Січня 2017 23:43
Зробіть там гендель яких купа в місті. Так тримати скоро будем як примати
Анонім Показати IP 7 Січня 2017 00:15
цікава історія. НМЦ профспілок одержав приміщення безкоштовно, а тепер хоче його продати. а куди гроші підуть ?
Анонім Показати IP 7 Січня 2017 01:14
Дуже гарна бібліотека. Персонал - супер! Ми з сином до неї звикли. Скільки звідти гарних книжок я прочитала дитині. Не можна продавати, в яку ж бібліотеку будуть дітки ходити?
Василь Показати IP 7 Січня 2017 13:17
Пропоную продати з аукціону приміщення Федерації профспілок Волині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus