USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку побільшало скарг на маршрутки

11 Червня 2019 10:32
В обласному центрі Волині, попри підвищення вартості проїзду, лучани продовжуть скаржитися на маршрутки, зокрема за період з 27 травня до 8 червня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 90 звернень.

Про це йшлося 11 червня під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Як розповіла перший заступник директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Тетяна Книш, лучани нарікали на підвищення вартості проїзду, невідповідність якості послуг, відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху, неможливість відслідкувати рух по системі МАК.

З її слів, всі звернення передано для моніторингу та вжиття заходів в управління транспорту та зв’язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нострадамус Показати IP 11 Червня 2019 11:46
звичайно! вартість проїзду виросла а кількість маршрутів змешилася! на Львівську доїхати проблема. хто складає графіки руху не зрозуміло? то немає жодної, потім їдуть одна по перед другою, обганяючи, щоб першою "захопити" пасажирів. 23-й маршрут , що зараз їде лише до Старого ринку треба знову продовжити через Львівську до Вересневого.
KET Показати IP 11 Червня 2019 12:13
Більшість маршруток брудна, обідрана та в жахливому технічному стані - то димом смердить, то щось рипить, ніби вона має розвалитись. Нема у перевізника поваги ні до себе, ні до пасажирів.
Просто Показати IP 11 Червня 2019 12:45
Тому що комітети і рада слухають лапшу перевізників. Не пряником треба мотивувати їх, а навпаки штрафами. Відкрийте ринок і зменшіть долю луцьких монополістів. Але я розумію, що карман гріється маршрутка їде. Хай контролюють своїх водіїв, як вони їздять, скільки зливають соляри... і будуть у всіх прибуткі.
лучанин Показати IP 11 Червня 2019 18:44
як говорять в Одесі "Щоб ти так доїхав як ти заплатив".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus