USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку побільшало «цілодобових» закладів

7 Березня 2018 16:11
Виконком Луцької міської ради погодив звернення двох підприємців, аби їхні торгові павільйони працювали цілодобово. Однак у проекті рішення зазначено, що, працюючи вночі, вони не мають права продавати алкоголь.

Перший проект рішення стосувався режиму роботи торгового павільйону «Розмарин» на зупинці громадського транспорту на вулиці Гордіюк, 10а.

Другий проект рішення стосувався дозволу на цілодобову роботу торгового павільйону «Бруклін» на зупинці громадського транспорту на проспекті Президента Грушевського, 1а.

Члени виконкому підтримали звернення й надали дозвіл підприємцям, який діятиме до 01.01.2019 року.

Нагадаємо, що раніше члени виконкому ухвалили список нічних закладів Луцька та встановили режим роботи низці торговельних закладів міста до березня наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus