USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку поблизу нічного клубу затримали чоловіка зі зброєю

27 Жовтня 2014 15:44
Озброєного спритника правоохоронці затримали поблизу нічого клубу у Луцьку. Тоді ж у нього вилучили пістолет «ZORAKI», - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час досудового розслідування встановлено, що жодних документів на небезпечну знахідку у чоловіка не виявилося. Більше того – згідно з висновком експерта, зброя виявилася справною та придатною для стрільби. Це – перероблений із стартового пістолет "ZORAKI-MOD.914 (914S)" із знищеним заводським номером, конструкція якого дозволяє здійснювати постріли газовими, шумовими патронами, патронами травматичної (несмертельної) дії.

Таким чином, спритник своїми умисними діями, які виразились у придбанні, носінні та зберіганні вогнепальної зброї без відповідного дозволу, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Під час судового провадження між обвинуваченим та прокурором укладено угоду про визнання винуватості, згідно з якою підозрюваному призначено покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

Луцький міськрайонний суд Волинської області угоду про визнання винуватості затвердив і призначив підсудному узгоджене покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
69 Показати IP 27 Жовтня 2014 15:50
Позакривати всякі опери і тераси... Нехай луцькі клабєри, діджеї і всякі їхні тьолкі... разом із дітлахами непростих батьків пи..ють в зону АТО....
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2014 16:28
цілковито підтримую. Грошенят дівати нікуди, от і сходять з розуму.
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2014 23:23
Що ви людей в оману вводите.. ZORAKI-MOD.914 це не перероблений пристрій а саме заводська модель стартового пістолета.. яка в 2009-10роках продавалась на кожному кроці в Україні... цілком законно і легально.. Те що той йолуп приніс його в громадське місце із викрученою заводською заглушкою.. то да..Баран (з великої букви))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus