USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку поблизу школи продають алкоголь

27 Листопада 2014 08:47
Поряд зі школою Луцька в магазинах продають алкоголь. Депутати Луцької міськради говорять, що це порушує 100-метрову зону, в межах якої заборонено продавати алкоголь.

Про це йшлося під час чергової 66-ї сесії Луцької міської ради 26-го листопада.

Як розповідають депутати, про порушення скаржаться самі батьки, діти яких ходять у луцьку гімназію № 4 імені Модеста Левицького.

У зв’язку із виявленими порушеннями, обранці громади звернулися до начальника Луцького міськвідділу міліції Ігоря Муковоза та до Луцького міського голови Миколи Романюка, аби встановили заборону продажу алкоголю біля освітнього закладу.

Зауважимо, що гімназія № 4 розташована по проспекту Волі, 25.

Нагадаємо, що раніше Луцькрада не прислухалася до бізнесу й заборонила продаж алкоголю після 22-ї години. Тоді підприємці говорили, що це може знищити їхній бізнес.

Також редакція повідомляла про незаконний продаж алкоголю у Луцьку. «Гарячими» слідами. Зокрема в магазині «Експрес-продукти», що розташований на вулиці Дружби Народів, 2 у Луцьку продавали спиртне у нічний час, незважаючи на відсутність відповідної ліцензії. З цього приводу міліціонер зауважив, що горе-продавцю може загрожувати штраф від 1200 до 2000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
лучани Показати IP 27 Листопада 2014 08:49
Найгірше що продають у магазині біля школи,це їжу-сміття. Чіпси,баточики та газвода вбивають дитячі організми. Директор має відкат ,тому змирився з цим магазином.
1601 Показати IP 27 Листопада 2014 08:52
І не тільки біля школи №4, а і №14,№23, №18,№17 і т.д.
лучанка Показати IP 27 Листопада 2014 09:30
А біля школи № 24 на зупинці генделик цулц ніч продає алкоголь і цілий день сигарети. Школа № 24 навпроти, ПТУ-9- поряд, продають горілку повним ходом.Ми люди робили цим продавцям,які стоять на зупинці зауваження, а там продавці якісь лохудри прямо в очі кидаються, і говорять:"Докажіть,що ми продавали". Та постійно проводяться рейди і пишете,що ловлять їх вночі продають горілку, а їм по барабану ,ніхто не закриває цей генделик,який там зовсім непорібний. Бо поруч два магазини АБС маркет і Тростянецькі ковбаси.Видно там інтереси депутатів,які живуть поруч школи № 2 - це Ткачук,що його не наважуються закрити
лучанка Показати IP 27 Листопада 2014 09:31
вибачаюсь школа № 24
гаразджа Показати IP 27 Листопада 2014 10:32
в гаразджі прямо біля школи хочуть відкрити бар і ніхто на це не реагує
Anonymous Показати IP 27 Листопада 2014 11:07
А багато на пр. Волі продуктових магазинів є? А в районі 4 школи? Один є, і той закриємо? Щось я не бачив там школоти, алкоголь (цигарки) купуючої. А от як паспорта просили в молодих хлопців, які пиво брали - бачив! Ніби як за 200-500 метрів, та хоч кілометр магазин буде - учні туди не прийдуть! Країна перемагаючого дебілізму! Може досить робити ілюзію роботи? "Шуршимо", щоб шуршало! Магазин (не зачуханий генделик далеко, доречі) - то для когось (і пенсіонера, якому фізично важко йти далеко) і хліба купити, і перекусити в обід, без біготні через весь центр в Сільпо чи ще куди, ну і робоче місце для людей. Закрийте, вперед, відправте людей на біржу, і податків менше в міський бюджет буде! Ще кораблик закрийте, нафіг він місту треба, він теж недалеко. Будуть ДОКАЗИ продажу дітям спиртного і тютюну - закривайте нафіг, штрафуйте, вперед, нема - не заважайте людям працювати! А взагалі.... Магазини продуктові (включно з супермаркетами) і бари за місто перенесіть, поставте озброєну охорону і до 21 року вхід забороніть, там же ЖАХ, ГОРІЛКУ І ЦИГАРКИ ПРОДАЮТЬ!!! Ото заживемо, як в казці! Давіть бізнес, робіть людей безробітними в розгар кризи, змушуйте їх чесати після роботи кілометрами за буханцем хліба чи пачкою цигарок. Все для людей! Хай живе! Ми здобули!
Анонім до Anonymous Показати IP 27 Листопада 2014 11:16
Слухай та напевно один з тих,хто ставить генделики біля школи,щоб споювати і скурювати наших дітей. Заробляй свій бізнес в Італії, а не проводь досліди над нашими дітьми. Коли біля школи № 24 два магазини і сигаретний кіоск,невже потрібен генделик, щоб було спиртне і сигарети та всяка непотріб. Та стояли там спиті і скурені продавці,що торгуюють цілу ніч, а на заупинці біля школи і ПТУ-9 цілу ніч пяні оргії, а ми жителі будинку біля якого стоїть це чудо-генделик спати не можемо цілу ніч.Вєе весь Луцьк в барах і генделиках, спивається нація, а ви бабало косите на дурнях. Спортивні клуби відкривайте,садочки а не генделики. Вас пора давно всіх позакривати тільки магазини солідні оставити.як було колись. Дістали ви ворюги і бандити
лучани до Anonymous Показати IP 27 Листопада 2014 11:16
Є правила, 100 метрів від школи. І не потрібно прикриватися закриттям бізнесу та буханцем хліба. Власник цього магазину має декілька магазинів, працівників неоформляє та вимиває готівку з каси.Податків ноль.
Ваня до лучани Показати IP 27 Листопада 2014 11:23
Це дійсно правда. А хто в нас перевіря,кругом порука, податківці схвачені і проплачені-одна банда.Твори,що хочеш повна вакханалія
Anonymous Показати IP 27 Листопада 2014 11:35
Є порушення? Виявляйте, усувайте! Всі тільки за! Немає - лісом. П'яних оргій на Волі щось під магазином не видно там... 100 (та хоч 500) метрів - дебілізм в чистому кристалічному вигляді, детально чому - в попередньому пості. Генделик-наливайка - так, ну магазин же - не генделик з алкашами обриганими під дверима? Ну "не оформляє" - то звичайно, не є добре, але якщо роботи НЕМА, то між цим і на базар на морозі/спеці стояти (теж без оформлення) всі б магазин певно вибрали. Є факти - усунути, думаю, не тяжко. P.S. До даного магазину, як і до торгівлі в цілому відношення ніякого не маю і ніколи не мав, а от що таке побігати пару місяців в пошуках роботи (і далеко не в торгівлі) - попробував колись. Закривателям "всього і вся" крім "солідних магазинів" - ібо НЕПОЛОЖЕНО - СССР минув, пізно (Нічого не маю проти закриття "точок", де алкашня різна пропита остограмлюється, в самого в будинку колись було таке "завєдєніє" з п'яними оргіями до ранку, бійками і "туалетом" в під'їздах, як закрили - раділи всі).
лучани до Anonymous Показати IP 27 Листопада 2014 11:47
Ти за баблом вже нічого не бачиш. це порушує 100-метрову зону, в межах якої заборонено продавати алкоголь. Крім того, діти на перервах мають доступ до снеків,які давно заборонили продавати у школах Європи. Чи ти також хочеш ,щоб твоя дитина гробила печінку та нирки?
Anonymous Показати IP 27 Листопада 2014 11:38
А того чудо-генделика біля 24 школи і його "контингент" бачив, от там - пипець і синюшник в повний ріст, то правда.
Anonymous до лучани Показати IP 27 Листопада 2014 11:55
З свідками Єгови і фанатами ЗОЖ сперечатися безрезультатно - бо безглуздо. Хто ті "снеки" в школі продає? Може в столовій прямо? Ну не буде магазину там - є на зупинці біля Фокстроту... Недалеко, правдв ж? А давайте заборонимо все і кругом продавати! Хочеш наприклад до пива чіпсів чи горішків купити - дзуськи - некорисно, суши сам!
123 Показати IP 27 Листопада 2014 12:26
має бути 100 метрів від межі земельної ділянки ,
345 Показати IP 27 Листопада 2014 20:00
в любомльському районі в головно біля школи -інтернату для розумововідсталих діток продають спиртне і цілу ніч танцюють бються через пять метрів і владу це не турбує.очільни селища лише на папері дбає за порядок і закон
правда Показати IP 27 Листопада 2014 20:26
в гаразджі 100 метрів немає а строять генделик біля школи скільки можна це терпіти!!!корупція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus