USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку почали дезінфекцію під'їздів багатоквартирних будинків

24 Березня 2020 12:39
Луцька міська рада проводить значну роботу, спрямовану на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Одним із важливих протиепідемічних заходів у місті Луцьку під час карантину є обов’язкова дезінфекція під’їздів багатоквартирних будинків нашого міста. Відповідальність за це покладається на ОСББ, а в разі його відсутності — ЖЕК, інформують на сайті Луцькради.

Кожне житлово-комунальне підприємство забезпечено 500-ма літрами розчину на основі гіпохлориту натрію для проведення дезінфікуючих заходів у під'їздах багатоквартирних будинків.
Ознайомитися, як відбувається інструктаж працівників ЖКП № 3 перед початком роботи завітали радники міського голови Ігор Поліщук та Юрій Безпятко, заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк.

Директор ЖКП № 3 Руслан Юлдашев зазначив, що працівники забезпечені необхідним обладнанням для проведення робіт та мають відповідні засоби захисту для безпечної роботи. Він наголосив, що дезінфікуватимуть ручки, сходові клітки, домофони, перила.
Також працівникам, які проводитимуть роботу, представник Волинського обласного медично-виробничого підприємства “Профілактична дезінфекція” Тарас Столярчук провів інструктаж з правил обробки приміщень та техніки безпеки.
Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що проведення дезінфекції під'їздів — це важливо на сьогодні. Він подякував працівникам за роботу та закликав людей бути обережними, дотримуватися правил безпеки та гігієни. За його словами, це робота непроста, адже пульверизатор з розчином нелегкий, а дезінфекцію потрібно провести якісно.
Також Ігор Поліщук звернувся до керівника ЖКП № 3 Руслана Юлдашева, аби ці працівники отримали гідну оплату за свою роботу.

Радник міського голови додав, що запаси деззасобів та іншого інвентарю необхідного для обробки під'їздів, постійно будуть поповнюватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 24 Березня 2020 12:56
Які маски, распіратори у влади і які у людей, що будуть дезинфекцію робити і у простих людей?! От вам наглядне фото, що воно і як...
Довбень до лучанин Показати IP 24 Березня 2020 14:27
Точно такі ж распіратори
Оля Показати IP 24 Березня 2020 13:18
Відразу давайте дихлофосом
Лучанин до Оля Показати IP 24 Березня 2020 14:09
Якщо міську раду то згоден
nutela Показати IP 24 Березня 2020 14:43
де сьогодні вже провели дезинфекцію?
111 Показати IP 24 Березня 2020 15:48
Без селфі ну ніяк не виходить. Майже тиждень пройшов як повідомили про той розчин розчухались тільки сьогодні і з такою організацією ще тиждень будуть кропити по першому разу. Юлдашев ще той кадр дезинкіфувати буде так само як і підїзди прибирає та ремонтує. Пройдуться по разу а там диви той вірус десь сам дінеться і оприскувачі на батаркйках згодом успішно будуть кропити жука.
Степан Показати IP 24 Березня 2020 16:14
На днях пройшла інформація що під видом проведення дезинфекції орудують шахраї. Скажіть по яких ознаках відлічити шахраїв від Жековців.
до ЖЕК-а Показати IP 24 Березня 2020 22:45
Знаменне фото - куб з розлитою водою, різні пластмасові жбанки ледь не відібрані у бомжів, все на асфальті, не виключено що розчин розлитий наліво-направо теж на асфальт, ніякої елементарної підставки, все раком, в незручній позі розлив, організація робочого місця з хімією ніяка, фактично халатна. Юрдашев навіть під прицілом фотокамери неспроможній організувати елементарну роботу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus