USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку почали капітальну реконструкцію скверу «Дубки»

6 Жовтня 2020 14:38
Сьогодні, 6 жовтня, у Луцьку розпочали капітальну реконструкцію скверу «Дубки», що в районі ЛПЗ.

Про це повідомив у фейсбуці депутат Луцької міської ради Євген Ткачук.

«Для дорослих і дітей будуть створені комфортні умови відпочинку і проведення дозвілля. Відремонтуємо мережу пішохідних доріжок, встановимо дитяче містечко, нові лавочки і смітники. Вже привезли бруківку, якою в подальшому викладуть доріжки», – йдеться у дописі.

Реконструкцію парку проводитимуть за кошти Бюджету участі, адже проєкт щодо оновлення парку отримав підтримку лучан, і 250 тисяч гривень буде спрямовано на це з бюджету.

Обранці громади Луцька зі своїх депутатських фондів передбачили кошти на реконструкцію скверу «Дубовий гай», що в мікрорайоні ЛПЗ. 50 тисяч гривень зі своїх депутатських фондів виділив Ігор Поліщук, 30 тисяч – заступник міського голови Костянтин Петрочук, 70 тисяч – депутат Євген Ткачук. Решту коштів виділять з міського бюджету.

У серпні мешканцям мікрорайону представили концепцію розвитку парку «Дубовий гай».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ДПЗ Показати IP 6 Жовтня 2020 17:09
Кому воно там на зиму треба?? Нехай Ткачук зверне увагу на прибудинкові території на ДПЗ!
Аня Показати IP 6 Жовтня 2020 21:56
Треба,треба,робіть,молодці.
Тато Васі Показати IP 6 Жовтня 2020 22:50
Ага виділили "свої" гроші. Уроди перед виборами чухаються
Ввв до Тато Васі Показати IP 6 Жовтня 2020 23:14
Звідки коштитв депутатському фонді?
Гпз Показати IP 7 Жовтня 2020 00:11
Вже на Львівській зробили зону відпочинку, комфортно вона лише для алкашів. Тому що нормальна людина там немає змоги сісти бо все зайнято тими арістократами.
Провізор до Гпз Показати IP 7 Жовтня 2020 11:03
Чому ниєм? Неподобаються бухарікі на лавках в своєму районі? Набрали поліцію або самі підійшли зробили зауваження за розпиття алкоголю в громад місці. Про вайбер групу муніципалів стаття уже була. Комфорт розраховується на людей звичайних а не бухаріків а якщо таких бачите то Ваш обовязок не нити в коментарях, а щось зробити.
Константинович Показати IP 17 Жовтня 2020 18:52
Все б нічого, тільки то не сквер, а дубовий гай, який під охороною закону, і будь які роботи в ньому заборонені.....Питання, чи є у нас в країні влада, Закон і беззворотність покарань?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus