USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку покарали водія, який не пропустив пішохода на переході. Відео

5 Лютого 2020 14:14
Патрульні притягнули до відповідальності водія, який у Луцьку порушив правила дорожнього руху.

Вчора близько 20-ї години вечора екіпаж патрульної поліції, рухаючись проспектом Василя Мойсея у Луцьку, зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, на який у цей час виходив чоловік. Водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись сусідньою смузі руху, не зменшив швидкість та створив перешкоду у русі пішоходу, який вже вийшов на перехід.

За порушення правил дорожнього руху 22-річний водій поніс адміністративну відповідальність за ч.1 ст.122 (ненадання переваги у русі на нерегульованих пішохідних переходах)
Патрульна поліція Волинської області наголошує — якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Роман Показати IP 5 Лютого 2020 14:37
Ха-ха-ха. Паморок!
Водій Показати IP 5 Лютого 2020 16:23
"...я чесно кажучи тоже стаю..."? Йому ніби соромно про це казати? А поліція молодці! Той створив аварійно-небезпечну ситуацію, ледь не збив пішохода на переході і йому виписують штраф лише за те що він не пропустив пішохода? А що далі буде? Всім вес по...
Заробітчанин Показати IP 5 Лютого 2020 18:49
Боже!!!! Оце новина!!!! Патрульні роблять СВОЮ РОБОТУ!!! А може за цей «подвиг» грамоти їм видати?
Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 21:29
Скільки раз сама потрапляла в такі ситуації - і шкода було, що не має поряд поліції. Добре, що написали про цей випадок. Може, іншим буде наука. Хоча, треба вводити відеофіксацію порушень і збільшувати штрафи. Тоді буде порядок на дорогах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus