USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку показали шоу гігантських мильних бульбашок

10 Листопада 2014 15:50
Казкове дійство «Велике буль-буль шоу або викрутаси Магістра Бульбуліна» показали маленьким лучанам та їх батькам. Поспостерігати за пригодами у чарівній країні Пузирляндії запросили й малят, чиї батьки захищають терени України у зоні АТО.
Захід відбувся у п’ятницю, 7 листопада.

Особливістю незвичайної вистави було те, що дітлахи стали безпосередніми учасниками казкового дійства. Вони залюбки ловили руками величезні мильні бульбашки, вишикувавшись вервечкою біля сцени, і щиро співпереживали героям казкового дійства – Мильничці та Бульці.

Так, згідно із сценарієм, жив собі у чарівнй країні старий-престарий професор Бульбулін, який працював викладачем в чарівній Буль-Буль школі. І ось напередодні свого 120 дня народження пан Бульбулін захопився читанням казок і чаклунських книг. Утім, одна із чарівних книг перетворить його у злого троля, а життя усіх жителів Пузирляндії переверне з ніг на голову.
Проте, як і в кожній казці, добро перемогло зло, а учні чарівної школи Мильничка та Булька, легко виплутались з мильно-веселої і казково-кольорової історії.

Варто зазначити, що «бульбашкова вистава» стане цікавою пригодою, як для малят, так і для дорослих, які залюбки поринуть у світ дитинства.
«Мій син такий щасливий. Подивіться, як він стрибає і тішиться біля сцени. Часто нам, батькам, бракує часу, аби елементарно погратися з дітьми у ті ж самі бульбашки. А шкода!», - каже 25-річна лучанка Марина, яка прийшла на виставу із своїм 5-річним сином Миколкою.

«Хотів би вдома такий же мотоцикл із димом та бульками, як на сцені. Але злому дядечкові я ним гратися не давав би», - по дитячому щиро каже Миколка, натякаючи на старого професора Бульбуліна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus