USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку покажуть легендарну виставу «Майстер і Маргарита»

22 Жовтня 2018 09:28
Легендарний спектакль «Майстер та Маргарита», де зіграють відомі та зіркові актори, представлять лучанам 23 жовтня. Показ відбудеться в облмуздрамтеатрі о 19.00.

За допомогою постановки і гри акторів, глядачі ніби перенеслися в стару Москву 30-х років, з усіма її подробицями конкретного побуту, атмосферою, барвами і навіть запахом. Жива гра акторів, чарівні звуки музики, буквально притягують до себе і зачаровують.

Приголомшливо виглядає рішення проблеми містики на сцені (як поставити на театральних підмостках булгаковські переміщення в часі, прозріння, перевтілення блазня Бегемота в кота і навпаки ?!). Дія спектаклю відбувається в дурдомі імені Леніна. Воланд, відьми, коти, Гаер, історичні особистості - все це маячня, гарячка, плід хворої уяви пролетарського поета Івана Бездомного.

А реальність - це гасел вірші поганого поета, правда, їх виспівує руда напівгола Гелла. На противагу своїй шизофренії Іван Бездомний виставляє посвідчення поета, яке «кому попало не дають», як відомо.

І дійсно, зіграти чесно і щиро історію любові, пережити її, пропустити через себе весь біль і страждання, під силу тільки найдосвідченішим акторам, акторам які дійсно вірять в те, що любов насправді сильніше смерті.

Спектакль «Майстер і Маргарита» вже давно заслужив репутацію самого популярного спектаклю в країнах СНД і зарубіжжя, що побив всі відомі рекорди глядацького попиту і касових зборів.

У ролі Маргарити - Народна артистка України Ольга Сумська.

Придбати квитки можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталія Показати IP 22 Вересня 2018 19:02
21 століття на дворі і щоб придбати квиток треба йти в драмтеатр або телефонувати! На concert.ua немає можливості купити квиток саме в Луцьку. От тому молодь ходить в кіно та в інші заклади. А ті хто привик "по старинке" купувати квитки - той і ходить в театр. Вважаю, що треба це вирішувати, бо дійсність залишається такою, що ходили в театр добровільно примусово, як навчались в коледжах чи технікумах.
Наталя до Наталія Показати IP 22 Жовтня 2018 22:27
Вибачте, але я бронювала квитки на concert.ua, а оплачувала і забирала в центральном універмазі Луцька. Так що все можна зробити.
Gg Показати IP 15 Жовтня 2018 19:30
Можна купити онлайн в електронному варіанті, на вході з телефону показати квиток. Якщо є бажання попасти на виставу, то все в ваших руках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus