USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку попрощалися із Героєм Романом Грицюком

21 Листопада 2022 15:25
Жителі Луцької міської територіальної громади провели в останню дорогу ще одного полеглого на війні захисника України – лучанина Романа Грицюка.

Про це повідомили у міській раді.

Героя відспівали у Свято-Троїцькому кафедральному соборі. Роман Грицюк був призваний на військову службу по мобілізації 6 березня 2022 року і загинув 13 листопада під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Павлівка Донецької області.
До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися Луцький міський голова Ігор Поліщук, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.
«Батьки народжують дітей і прищеплюють їм любов до рідної землі. Таким був сьогодні, на жаль, покійний воїн Роман. Оцю свою любов він показав, коли віддав своє життя, щоби захистити всіх нас... Робімо все для того, щоб вшанувати велич подвигу наших воїнів, їхню жертву та їхню славу. Ми кажемо, що герої не вмирають. І це правда. Герої ніколи не помруть, бо завжди житимуть у наших серцях, а їхні імена будуть написані золотими літерами на скрижалях історії», – сказав у скорботній промові декан Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрей Микола Нецькар.
По завершенню богослужіння домовину з тілом Героя під звуки дзвонів і солдатської сурми пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus