USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку попрощалися з байкером, який загинув у ДТП

17 Травня 2017 16:39
Байкера Романа Кушніра, який загинув внаслідок ДТП у Луцьку, сьогодні, 17 травня, провели в останню путь. Рідні та друзі, які зібралися на похорон, розповідають, що загиблий був людиною щирою та доброю, а на мотоциклі завжди їздив обережно.

Нагадаємо, трагічна аварія трапилася 15-го травня на вулиці Львівській.

Панахиду за загиблим лучанином відслужили у храмі Святих первоверховних апостолів Петра і Павла в Луцьку.

Леонід, який прийшов провести в останню путь загиблого товариша, з сумом пригадує ту моторошну аварію, свідком якої він був.

«Я був очевидцем тієї страшної ДТП, я якраз їхав за Романом і все бачив на власні очі. Рухалися ми не з великою швидкістю, а із повороту жінка різко вивернула кермо та вилетіла автівкою просто перед нами, відповідно, перекрила йому дорогу й не залишила жодного вибору. Так усе й відбулося… Мотоцикл накрив Романа, стан у нього був дуже важким. Мені більше пощастило, я їхав позаду метрів за 20, тому мав можливість загальмувати. Я бачу, що в нас по місту автомобілісти часто ігнорують правила дорожнього руху. Навіть після цього випадку, я бачив, як вчора легковик вискочив перед маршруткою так само раптово, як і того разу. Це трапляється щодня, і ці люди наражають на небезпеку не лише себе, а й інших учасників дорожнього руху. Я знайомий з байкерами з різних країн і скажу, що цей рух навпаки пропагує дотримання правил на дорозі, адже на мотоциклах ми більше уразливі», - розповідає Леонід.

Байкер Олександр, пригадує, що Роман був одним із тих, хто любив тиху їзду.

«Познайомився з ним два роки тому. Я його навчив їздити на мотоциклі, першого «залізного коня» допомагав вибирати. І що найприкріше, Роман був обережним водієм, ніколи в перед не рвався, любив їздити спокійно, тихо. І так от вийшло, що одного із найобережніших спіткала гірка доля. Це була дуже хороша та позитивна людина. Він завжди був веселим та відповідальним. Роман мав багато друзів, часто допомагав тим, хто того потребував. Це для нас важка втрата», - розповідає чоловік.

Романа Кушніра, 1983-го року народження, поховали на міському кладовищі у Гаразджі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Fireblade Показати IP 17 Травня 2017 16:55
R.I.P. рівних доріг тобі Там...
Вова Показати IP 17 Травня 2017 17:21
Хочеться Вам байкерам сксзати все, що Ви твори е на дорогах. Але про помнрлого-загиблого, або щось добре або нічого. Земля йому пухом, молодий хлопець. Шкода дуже шкода юнака, проте, ви самі собі суперечите, як він на такому байку міг їхати зі шв.60км/год. і після удару праві двері авто стали лівими це явно не 60. Задумайтесь мужики хочете ганяти шукайте собі місце, домовляйтесь змісцевою владою про надання місця якщо ні то валіть в Крупу на с*аний аеропорт і робіть все що хочете. Ви по Луцьку літаєте як ДУРНІ і не одне ДТП спрокувували, якщо Ви учасники дорожнього руху в місті виконуйте ПДР. Пацана шкода вічна йому память і Вам хто живий. ОДУМАЙТЕСЬ.
Бодя до Вова Показати IP 17 Травня 2017 18:29
Автомобілісти провокують набагато більше ДТП згідно статистики,п"яні за кермом в переважній більшості так само автомобілісти. Як що у вас Вова на цей рахунок були якісь зауваження то могли-би приїхати сьогодні на Рівненську і висловитися в очі свої зауваження,а не розводити тут демагогію. Мотоцикл рухався по головній дорозі і водій кросовера ЗОБОВЯЗАНИЙ був його пропустити. Почитайте ПДР.
Kawasaki до Бодя Показати IP 17 Травня 2017 21:07
Мотоцикл рухався по головній дорозі і водій кросовера ЗОБОВЯЗАНИЙ був його пропустити.... а коли мотоцикл рухається зі швидкістю 110 км/год, ти подивися ліворуч нема...праворуч нема...їдеш, а тут за цей час ліворуч - БАЦ... Не один лучанин крутить пальцем біля голови коли "псевдо" байкери роблять покатушки по місту.
Кіндрат Панасович Показати IP 17 Травня 2017 17:23
коментар було видалено
+ Показати IP 17 Травня 2017 17:30
достатньо подивитися на пошкодження авто
Оля до + Показати IP 17 Травня 2017 18:38
Я не маю відношення до байкерів,але можу сказати,що на машинах у нас їздять не краще,та і якість тих машин така,що великої швидкості не треба,щоб так помяти,а якщо ще взяти до уваги як вона летіла? Мене на переході ледь не збили машиною сьогодні,хоч завжди зупиняють перед тим як іти і на жаль це уже не вперше,на переході який тут був завжди скільки себе пам'ятаю...
Олександр Показати IP 17 Травня 2017 19:12
За останніх декілька тижнів ми з дружиною були свідками аварій двох мотоциклістів у Луцьку, цей - третій. Одного з них бачили, як шурував на шаленій швидкості між машинами, а пізніше вже нагнали після аварії. А ще бачили кількох, які, Богу дякувати, ніде не влетіли, але теж гнали, як навіжені. Я не знаю, винен той хлопець, чи ні, але дуже часто вони самі провокують своє майбутнє.
Лучанин Показати IP 17 Травня 2017 20:36
Земля пухом....Алее.....
Я до Всіх. Показати IP 17 Травня 2017 22:13
Нехай земля йому буде пухом. Це страшна втрата, перш за все батькам. АЛЕ. Мешкаю в центрі, біля центрального ВДУ. Вже весна, стає все тепліше. Починаються пробуджуватись двоколісні водії. Те що вечором дитина просипається від перегазовок, і різких розгонів двоколісних коней - то фігня. А от коли хочеш переходити дорогу в районі фонтанів біля ВДУ і чуєш рев Мотоциклу (або читати "мотоциклів"), які несуться від ЦУМа (мабуть міряються деякими частинами тіла), якось інтуєтивно здаєш назад і відсмикуєш за собою дитину. Я розумію те, що і серед водіїв чотириколісних апаратів багато андонів.
Віва Показати IP 17 Травня 2017 23:43
Жахлива аварія. Ми проїжджали повз неї за деякий час після того як усе сталося. Перша думка при погляді на побиту машину була про значне перевищення швидкості байкером. Можливо жінка не зорієнтувалася, не побачила його, адже дорога там йде дугою й над нею ростуть пишні дерева які звужують оглядовий простір. Ми не знаємо напевне як було, тому просто варто задуматись про свою стриманість і уважність одне до одного. Іноді люди не можуть уступити дорогу навіть на просторій стежині, а тут дорога... Іноді така пихатість коштує комусь життя...
Ната Показати IP 18 Травня 2017 23:24
Ромчик, ми тебе любимо, пам'ятаємо в сумуємо...
пролетарій Показати IP 19 Травня 2017 04:28
пішки треба ходити. нозями. і тролєбусом їхати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus