USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку повідомили про замінування ПортCity. Оновлено

17 Серпня 2023 11:05
Вранці 17 серпня надійшло повідомлення про замінування торгово-розважального центру ПортCity у Луцьку.

"Шановні гості та партнери! Надійшло повідомлення про замінування ТРЦ. Просимо залишити будівлю. На території працюють всі відповідальні служби. Зберігайте спокій та бережіть себе! Слідкуйте за офіційними повідомленнями про подальшу роботу ТРЦ", – повідомила адміністрація ПортCity.

За попередньою інформацією, заклад отримав електронний лист російською мовою, де було повідомлено про «замінування», інформує "Суспільне". Станом на 10:50 на місці працюють правоохоронці, медики та рятувальники. Усіх працівників та відвідувачів евакуювали. Наразі супермаркет "Там Там" і торгово-розважальний центр не працюють.

Нагадаємо, востаннє такий інцидент трапився 24 серпня минулого року. Тоді повідомлення про замінування виявилося фальшивим.

Оновлено о 12:30

Торгово-розважальний центр ПортCity відновлює роботу після повідомлення про замінування. Інформація про мінування не підтвердилася.

"Шановні гості та партнери, відповідальні служби здійснили повну перевірку ТРЦ. З 13:15 працюємо в штатному режимі. Дякуємо за розуміння", – повідомила адміністрація ПортCity.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus