USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку працюватиме 84 виборчі дільниці

7 Березня 2019 09:47
У Луцьку триває підготовка до виборів Президента, які стартують 31 березня, 2019 року. Так, для того, аби забезпечити містянам їхнє конституційне право, у Луцьку функціонуватимуть 84 виборчі дільниці.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 7 березня, повідомила начальник організаційного відділу Луцької міської ради Олена Барська.

«Цими днями виборчий процес досягає кульмінації, саме тому важливо, щоб вибори пройшли безпечно, вчасно і, головне, щоб ми могли забезпечити громадянам їхнє конституційне право вибору», – зазначила посадовиця.

Вона нагадала, що від 31 грудня 2018 року стартував виборчий процес, тож до цього часу Луцька міська рада виконала всі вимоги, передбачені виборчим законодавством.

З її слів, з 19 лютого 2019 року розпочала свою роботу окружна виборча комісія, що знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 19.

Варто зауважити, що з 13 березня розпочнуть свою роботу дільничні виборчі комісії.

На день виборів у Луцьку працюватимуть 84 виборчі дільниці, із яких 9 спеціальних, одна на тимчасовій основі (Луцький слідчий ізолятор), решта – звичайні виборчі дільниці.

Із усіх наявних дільниць у Луцьку 69 вважаються великими, 6 – середніми, 9 – малих, та 2 спеціальні виборчі дільниці, що знаходяться у лікувальних закладах – в міській та обласній лікарнях Луцька.

По дві виборчі дільниці вестимуть роботу у гімназії 21, ЗОШ 24 та НВК № 26, та у луцькому ліцеї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus