USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку представники влади та бізнесу зіграли благодійний баскетбольний матч з командою ЗСУ. Фоторепортаж

22 Грудня 2022 22:17
В обласному центрі Волині баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» організував благодійний баскетбольний матч, в якому зійшлися об’єднана команда представників влади та бізнесу з командою Збройних сил України, а саме 204-ю Севастопольською бригадою тактичної авіації імені Олександра Покришкіна.

Впродовж спортивного дійства відбулася не лише баскетбольна баталія, а й битва за благодійні лоти – футболки з автографами баскетболістів «Старого Луцька».
У вітальному слові перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук відзначив, що у залі ОДЮСШ непересічна подія, адже в такий складний час благодійні заходи наближають перемогу. Він побажав суперникам з команди ЗСУ легкої служби та міцного здоров’я, адже завдяки їм та усім воїнам перемога буде не за горами.
Тимчасовий виконувач обов’язків керівника ОДЮСШ Дмитро Піддубний розповів, що благодійний матч вирішили організувати півтора тижня тому.

«Сподіваюся, цей матч нас усіх об’єднає, і ми будемо однією великою силою. Бажаю усім нам найскорішої перемоги та миру», – сказав Дмитро Піддубний.
Депутат Волинської облради, голова піклувальної ради БК «Старий Луцьк» Андрій Бокоч наголосив, що у такий складний час потрібні заходи, які надихали б, та щоб наші захисники могли трішки відволіктися від війни. Він побажав командам хорошої гри та перемоги найсильнішому.
Після вітальних слів команди нарешті розіграли м’яч. У першій чверті владці та бізнесмени «накидали» на солідний як для цього матчу відрив – 13:5. Але з кожною чвертю команда ЗСУ, яку підсилили баскетболіст «Старого Луцька» Олександр Тимощук та юний вихованець клубу Марк Шорохов, наближалася у рахунку.
Після другої чверті бізнесмени та владці ще перемагали (23:18), а ось після третьої десятихвилинки рахунок був на користь ЗСУ (38:39). До фінальної сирени воїни розвинули свою перевагу та святкували перемогу 50:62.
Відзначимо, що під час перерв між чвертями відбувався благодійний аукціон, під час якого лотами були майки баскетболістів «Старого Луцька» Олександра Прозапаса, Олега Рудакова та капітана Володимира Коцька, за які вдалося виручити 18 тисяч гривень.
А ось за футболку Петра Глушка, який нині захищає Україну в лавах ЗСУ, президент баскетбольного клубу «Старий Луцьк» Олексій Мельник подвоїв зібрані кошти.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus