USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Мільйон для ЗСУ: у Луцьку зірки українського футболу та працівники «Там Таму» зіграли благодійний матч. Фото

27 Липня 2022 21:05
В обласному центрі Волині організували благодійний матч між зірками українського футболу та працівниками гіпермаркету «Там Там». Мета матчу – зібрати мільйон гривень для волонтерського штабу «Ангар», який, своєю чергою, придбає за ці кошти три дрони «Autel» для наших захисників.

До зірок ФК «Волинь», серед яких Василь Сачко, Віталій Неділько, Олег Герасим’юк, Тарас Михалик, долучилися колишні футболісти збірної України Артем Федецький та В’ячеслав Шевчук. Натомість за команду супермаркету «Там Там» грали звичайні працівники.
Керівник «Там Таму» Віктор Кульбачинський привітав уболівальників та відзначив, що всі, хто стоїть на футбольному полі, – професіонали. Адже футболісти здобули собі ім’я працею та ногами, а працівники «Там Таму» своє працею тримають тил, оплачуючи податки. Він закликав присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблих працівників «Там Таму» у Маріуполі та футболістів-ветеранів ФК «Маріуполь».
Легенда «Волині» Василь Сачко подякував за підтримку акції футболістам, працівникам «Там Таму» та людям, які завітали на матч і донатять на ЗСУ.
Натомість керівниця волонтерського штабу «Ангар» Ольга Валянік також подякувала за ідею проведення благодійного матчу гіпермаркету та футболістам, які покинули свої справи та приїхали до Луцька зіграти та допомогти зібрати мільйон на ЗСУ.

«Ми йдемо до спільної перемоги, тільки разом усі ми можемо перемогти ту мерзоту, яка напала на нашу Україну. Я щиро вам вдячна за кожен донат», – сказала Ольга Валянік.
Після вітальних слів команди нарешті вийшли на поле та розпочали матч. Зірки «Волині» тричі відзначилися у воротах аматорів протягом першого тайму, показавши, хто є професіоналами. Проте «тамтамівці» не здавалися та до кінця першої половини скоротили відставання до мінімального – 3:2.
Під час перерви для уболівальників провели аукціон. За два м’ячі з автографами зірок «Волині» та футболки Віталія Неділька і В’ячеслава Шевчука вдалося виручити 15 тисяч 200 гривень.
Невдовзі команди знову вийшли на поле. Упродовж другого тайму перевагу утримували зірки «Волині». Цікаво, що наприкінці матчу Віталій Неділько, який захищав ворота професіоналів, вийшов у поле, а його місце зайняв Олег Герасим’юк. Також «трансфер» посеред матчу провів «Там Там», який переманив до команди Василя Сачка та В’ячеслава Шевчука. «Там Там» щоразу наближався на відстань одного голу та за мить до фінального свитка зрівняв рахунок – 9:9.
Матч завершився дружньою нічиєю, а після закінчення матчу кожен охочий міг сфотографуватися із зірковими футболістами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 27 Липня 2022 22:40
То зібрали мільон, чи ні?
Оленка Показати IP 28 Липня 2022 08:47
дядьки чому не на фронті?
Микола до Оленка Показати IP 28 Липня 2022 15:05
тьтки вони
лучанка до Оленка Показати IP 28 Липня 2022 15:22
гамнюхи вони, сцикуни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus