USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку презентують книгу Рустама Гаджієва «Лінгвістика на карті світу»

4 Листопада 2022 07:08
Команда Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» запрошує поговорити про лінгвістику.

Книга «Лінгвістика на карті світу» Рустама Гаджієва вийшла уже після повномасштабного вторгнення росії в Україну у видавництві «Віхола». Нещодавно вона потрапила до довгих списків книги року ВВС, а також у список премії імені Юрія Шевельова.

У книжці мовознавця Рустама Гаджієва ви знайдете лінгвістичні історії з усього світу – від Нікарагуа, де місцеві діти самі створили для себе жестову мову, й до Великої Британії з її Пороховою змовою, катами і словами, які вони започаткували.

Чому сучасний ісландець запросто може прочитати древні тексти без допомоги й чому в нас так не вийде? Як навахо шифрували послання американців під час Другої світової війни та чим така страшна валлійська (яка насправді не така вже й валлійська)?

Читати ще: Про медреформу та очікувані зміни: у Луцьку презентували книгу лікаря Івана Черненка

«За одну годину ви дізнаєтеся більше, ніж за курс в університеті. А якщо ще й придбаєте та прочитаєте книгу «Лінгвістика на карті світу», то сміло зможете отримати віртуальний диплом і вигравати усі лінгвістичні тури у квізах», – зазначають організатори.

Захід відбудеться 5 листопада о 16 годині у Культурному укритті (Яровиця, 17).

Модеруватиме презентацію Владислава Жорняк.

Для того аби потрапити на захід, потрібно зареєструватися на подію: https://forms.gle/5k6j9DFYAGCxd7VY7 та зробити донейт на Волонтерський штаб «Ангар» від 100 гривень й надіслати скрін у соцмережі Фронтери. Оплата на банку: https://send.monobank.ua/jar/AAtEJu6Lto.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus